FIS дисплея свети дълго при угасена кола?
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 12:33
- Модел на автомобила: Focus MK2 '08, 1.6i (100hp)
- Контакти:
- Status: Извън линия
FIS дисплея свети дълго при угасена кола?
Здравейте колеги,
Моля за вашия съвет: имаме в семейството един Форд Фокус МК2, '2008г. 1.6 бензин; Забелязах, че FIS дисплея (или борд компютъра, кой както го нарича), свети дълго след като колата е заключена. Например, виждал съм го да свети след повече от 2 часа, след като колата е заключена. Не съм сигурен дали винаги го прави, просто съм го забелязъл няколко пъти. Искам да попитам, това нормално ли е
Или е сигнал, че има например недобре затворена врата или нещо друго
Благодаря ви
Моля за вашия съвет: имаме в семейството един Форд Фокус МК2, '2008г. 1.6 бензин; Забелязах, че FIS дисплея (или борд компютъра, кой както го нарича), свети дълго след като колата е заключена. Например, виждал съм го да свети след повече от 2 часа, след като колата е заключена. Не съм сигурен дали винаги го прави, просто съм го забелязъл няколко пъти. Искам да попитам, това нормално ли е

Благодаря ви

- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
- Status: Извън линия
Re: FIS дисплея свети дълго при угасена кола?
Това е съвсем нормално. Има някакъв алгоритъм при управлението на подсветката на дисплея, който го гаси и пуска от време на време, докато компютъра заспи и чак тогава изгасва напълно. Няма за какво да се притесняваш, така излиза от завода и това не е проблем.