Имобилайзер форд фокус
-
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2013, 12:04
- Модел на автомобила: Ford Fokus 1.8 tddi 90hp 2000g
- Status: Извън линия
Имобилайзер форд фокус
Здравейте колеги искам да попитам на Фокуса като извадя ключа от контакта трябва ли да има едно писукане което мисля че е от имобилайзера.До преди винаги съм го чувал но сега не съм го чувал ,ремонтирах си едното ел стъкло на което беше откачена буксата на копчето за вдигане и смъкване ,защото механизма беше повреден сега е закачена буксата но от тогава това писукане като се извади ключа не го чувам.Лампичката на таблото си мига като е изгасена колата,а като е запалена мисля че изгасваше.
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Имобилайзер форд фокус
Имобилайзера не писука... определено не е било от него.
-
- потребител
Ами тогава какво е ,защото сега не се чува нищо ?А по принцип след като се извади ключа трябва ли някакъв сигнал да се чува.Ето този клип http://vbox7.com/play:a8402ee020 на 36секунда се чува като се извади ключа едно 2-3 пискания .
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Това, което се чува на ключа по-скоро е зумера за забравени включени светлини. Не трябва да се чува нищо от имото. При мен също има 5-6 изсвирвания, НО знам от какво е - от музиката ми, предполагам, че ме предупреждава да сваля панела или нещо такова. Ако е свален преди това е тишина.
-
- потребител
Ок,да за зумера за фаровете знам но това е накрая на клипа след като се чуе зумера за фаровете,може и тука да е от музиката незнам.
-
- потребител
Пробвах като панела е там пак нищо а преди си свирукаше постоянно когато извадя ключа,Защото аз по принцип панела не го махам.Незнам дали е нещо за което да се притеснявам но аз от както съм я купил вече година винаги се е чувало а сега изведнъж няма нищо.Когато си правих стъклото и сложих смазка и на бравата на вратата -задна дясна и бутах зъбчето ръчно ,да не би да има нещо общо с това или няма.Извинявам се предварително ако ставам нахален с многото въпроси.