Лампа имобилайзер?
- valentyno
- потребител
- Регистриран: 23 мар 2014, 16:12
- Модел на автомобила: focus 1.8TDdi и служебна Fiesta mk8
- Status: Извън линия
Лампа имобилайзер?
Здравейте колеги,
имам едно питане дано само да не съм поредния в заблуда, но търсех "из интернета" не успях да попадна на питане, като моето. Ако не съм на правилното място, моля да ме извините. Та конкретно, Форда е "ФОКУС" - 2001г. стария дизелов мотор TDDI, днес като тръгнах за работа всичко си е ОК като всеки ден до сега, но лампичката ми на имобилайзера (тази над часовника) продължи да си мига (до сега не съм забелязал такова нещо), след около 5мин. просто намали интервалите и след около още 10-тина минути спря. По колата няма никакви проблеми, а пък и нищо не съм усетил. Да е от застудяването?
Благодаря на отзовалите се!
имам едно питане дано само да не съм поредния в заблуда, но търсех "из интернета" не успях да попадна на питане, като моето. Ако не съм на правилното място, моля да ме извините. Та конкретно, Форда е "ФОКУС" - 2001г. стария дизелов мотор TDDI, днес като тръгнах за работа всичко си е ОК като всеки ден до сега, но лампичката ми на имобилайзера (тази над часовника) продължи да си мига (до сега не съм забелязал такова нещо), след около 5мин. просто намали интервалите и след около още 10-тина минути спря. По колата няма никакви проблеми, а пък и нищо не съм усетил. Да е от застудяването?

Благодаря на отзовалите се!

Валентин Андреев - 0896726037
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Лампа имобилайзер?
Хаха може да е настинала
Виж в какъв интервал мига, броя и паузите мигания означават кода за грешката.

- valentyno
- потребител
Преди доста време писах по темата, нямам още резултат ( не съм търсил упорито ), има ли примерна схема за грешките, които индикира въпросната лампа?
Тия дни пак се размига и отново се заинтригувах, 20 лева дадох за диагностика, но нищо. Всичко е ок! 

- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Check this out.valentyno написа:Преди доста време писах по темата, нямам още резултат ( не съм търсил упорито ), има ли примерна схема за грешките, които индикира въпросната лампа?Тия дни пак се размига и отново се заинтригувах, 20 лева дадох за диагностика, но нищо. Всичко е ок!
- valentyno
- потребител
Благодаря ти Оги, не бях срещал тази тема изключително е полезна, но явно при мен има нещо различно. Аз нямам проблеми нито с въртене, нито стартиране, нито поведение на автомобила (дано да си е така и занапред), от това, което поизчетох из "електронното" пространство и поведението ми на автомобила, си мисля, че има някаква самодиагностика. Съдя по това, че като задам контакт мига много бързо, не я чакам, въртя и паля, след известно време интервала м/у миганията се увеличава и така докато спре, след около 5 мин., здраве да е, ако и има нещо, което да забележа, тогава ще му мисля.
БЛАГОДАРЯ

БЛАГОДАРЯ