Странен звук при използване на мигачи! Помощ!
-
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2010, 13:03
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 80к.с. 2004
- Status: Извън линия
Странен звук при използване на мигачи! Помощ!
Здравейте на всички. Колата ми е фокус 1.8 тдди 2002. От няколко дни при използване на мигачите, чувам звук все едно карам назад с камион (този предупредителния, с който сигнализираш, че караш назад). Звукът напълно съвпада със светенето на мигачите. Случва се и когато пускам аварийните светлини и когато заключа колата с копчето на ключа 2 пъти (т.е. светят и 4-те мигача по един път). Чувах въпросния звук онзи ден и то в рамките на 10 часа шофиране, вчера разместих кабелите по кората отзад в лявата страна точно зад тампона на макферсона и звукът изчезна за около 5 часа, при което пак се появи за около 2 часа и пак изчезна. Извинявам се ако има такава тема вече. Разрових се в нета и в УК форд форум няколко души споменаха, че може да има проблем с кабелите ако колата има теглич с букса за каравана (моята кола има теглич с такава букса). Въпросните хора обясниха , че трябва просто да махна някакъв "звънец", каквото и да означава това и ще се оправи. Ако има някой е имал подобен проблем бих се радвал да помогне. Другото, което ме мъчи е вибрация в педала на спирачката при спиране (не са дискове и накладки, гумите са балансирани, правен е реглаж на предница, тампона на скоростната ми кутия е заминал, който ще бъде сменен тази седмица) възможно ли е да е от него и ако не е от него от какво може да бъде. Благодаря предварително. Извинете ме за многото питания, но не съм в България, а тук са големи измамници и сменят, колкото е възможно повече неща по колата дори и да нямат нужда от смяна.

- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Re: Странен звук при използване на мигачи! Помощ!
Виж си кабелите в такъв случай в маншона за 5-тата врата.