Какво е това fuel cutoff switch

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Ylalala
потребител
потребител
Регистриран: 16 авг 2015, 10:50
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 2.0TDTI
Status: Извън линия

Какво е това fuel cutoff switch

Мнение от Ylalala » 23 фев 2016, 21:50

Някой можели да ми обясни за какво е това fuel cutoff switch . До колкото разбрах има връзка с подкачващата помпа до резервоара . Колата е Мондео МК3 2000г. ТДДИ 115к.с имам проблем пали и гасне сменил съм горивен филтър днес свалих на цяло подкачващата помпа до резервоара работи релето К4 което е за подкачващата помпа също работи и ми каза ел техник за това нещо се намира от към шофиорската страна до краката долу има дупка в пласмасовата лайсна където е под самото табло и там има едно като копче реле ли какво е не знам но то нещо ресва нямам си на идея. За това питам какво е това на англиски не съм спец за това питам тук има по компетентни фордаджии който се сблъскват със доста проблеми и за това е форум да си помагаме

Потребителски аватар
ЯЛТА
Потребител
Потребител
Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
Контакти:

Re: Какво е това fuel cutoff switch

Мнение от ЯЛТА » 23 фев 2016, 21:57

Най просто казано е ключ който спира горивото при ПТП, с цел предпазване от пожар, по скоро спира захранването +, към помпата. И не претендирам да съм на 100 % точен в описанието.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО

Ylalala
потребител
потребител
Регистриран: 16 авг 2015, 10:50
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 2.0TDTI

Re: Какво е това fuel cutoff switch

Мнение от Ylalala » 23 фев 2016, 22:15

ясно смисъл това аз не го знаех и просто е шасисах колата си работи цяло лято без проблеми преди коледа ми направи това пали и гасне пали гасне смених филтър мислех че е от него и една седмица без нищо и пак направи тази работа днес свалихме подкачващата помпа проверих дали отива ток до нея няма гледах релета здрави и работят на техни съм ги носил и той ми каза за някакво реле или копче и от него може да е но случайно като се рових кое е конкретното реле забелязах на един клип как един натиска това нещо има едно червено бътонче и то потъва и ясвно дава ток на долу до подкачващата помпа тя също мина на проверка работи. Това от вибрации ли се получава и се изключва :?: :?: :?: :?: или да го сменям с ново . Гледам моето е с гумено обвито черно на цвят гледам снимки има го в червено и черно на цвят явсно е подобрено от предишните версии

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”