Форд фокус ц-макс
-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2021, 21:14
- Status: Извън линия
Форд фокус ц-макс
Здравейте!
На форда ми фокус ц-макс 1.6 дизел 109к.с.излиза грешка p0103 massor volume air flow circuit high input и светва чека .Смених въздушния филтър и почистих дебитомера с обезмаслител за спирачки но продължава да излиза грешката и да светва чека и след всяко палене не реагира педала на газта или вдига много бавно оборотите но след 2-3 минути идват оборотите и колата се форсира нормално.Какво ще ме посъветвате?
На форда ми фокус ц-макс 1.6 дизел 109к.с.излиза грешка p0103 massor volume air flow circuit high input и светва чека .Смених въздушния филтър и почистих дебитомера с обезмаслител за спирачки но продължава да излиза грешката и да светва чека и след всяко палене не реагира педала на газта или вдига много бавно оборотите но след 2-3 минути идват оборотите и колата се форсира нормално.Какво ще ме посъветвате?
- zz_stefanov
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2020, 21:23
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk 2,5 газ/бензин 1,6 Ti-VCT 115 к.с.
- Status: Извън линия
Re: Форд фокус ц-макс
Чета в нета, че вероятна причина е опроводяването и буксите, утечки или захранването на сензора да се е появило на входа. Може и повреден сензор. Варианти да искаш. При тази ситуация бърсането няма да помогне. Не са грешни показанията, няма такива.