Някой слагал ли е Ксенон ?
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
- Status: Извън линия
Някой слагал ли е Ксенон ?
Здравейте колеги. Не съм доволен от светлината на фаровете си. Смених заводските крушки с Philips Blue Vision, но отново не ми харесва. Решил съм да сложа ксенон. Разтърсих се и намерих оферти от 500/600 лева. Мился да ги прежаля, тъй като наистина съм доста ...как му се казва...взискателен относно осветеността пред мен... Та, ако има някой колега направил го преди мен нека сподели. Къде, за колко и така... Ако покаже и някоя снимка цена няма да има
...

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Някой слагал ли е Ксенон ?
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=45285&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;sashom написа:Здравейте колеги. Не съм доволен от светлината на фаровете си. Смених заводските крушки с Philips Blue Vision, но отново не ми харесва. Решил съм да сложа ксенон. Разтърсих се и намерих оферти от 500/600 лева. Мился да ги прежаля, тъй като наистина съм доста ...как му се казва...взискателен относно осветеността пред мен... Та, ако има някой колега направил го преди мен нека сподели. Къде, за колко и така... Ако покаже и някоя снимка цена няма да има...
Ето ти оферти.
Но наистина ще загубиш гаранцията, което е безумие за кола на няколко месеца, така че - недей.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ето ти един сайт за всякакъв вид авто електроника:
Сайта е интересен и модераторите, ако преценят могат да го сложат в полезни връзки.
http://topspeed.bg/catalogue.php?cid=31" onclick="window.open(this.href);return false;
За гаранцията обаче колегите са прави. Защо не питаш в МП за такава доработка.
Пробвай с по-мощни крушки 90/100 или 100/110 вата, но не и с измислени псевдо ксенони или както ги водят Like H.I.D.
Това са измислени крушки, които светят синьо и с тях най-много да се претрепеш някъде. Пробвал съм такива и трябва да ти кажа, че дупките се виждат едва на 15-20 метра, когато е твърде късно да ги избегнеш
Сайта е интересен и модераторите, ако преценят могат да го сложат в полезни връзки.
http://topspeed.bg/catalogue.php?cid=31" onclick="window.open(this.href);return false;
За гаранцията обаче колегите са прави. Защо не питаш в МП за такава доработка.
Пробвай с по-мощни крушки 90/100 или 100/110 вата, но не и с измислени псевдо ксенони или както ги водят Like H.I.D.
Това са измислени крушки, които светят синьо и с тях най-много да се претрепеш някъде. Пробвал съм такива и трябва да ти кажа, че дупките се виждат едва на 15-20 метра, когато е твърде късно да ги избегнеш
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
Ако имаш предвид Блу Вижън - аз съм с такива в момента. Току що звънях в Мото Пфое и ми казаха , че няма никакъв проблем с гаранцията ако си ги сменя стига да не поискам да ми ги оправят ако изгорят
... Което значи, че съвсем скоро ще съм горд (надявам се ) собственик на ксенончета 6000к предполагам
... Тук е момента да ви помоля... предполагам имате доста повече опит и най - малкото познати направили го вече. Моля дайте някакви конкретни но и проверени оферти, ще съм благодарен ...

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
sashom написа:Ми то аз какво да ви кажа, реших да се хвърля на фокусче. Особено като фидях снимките на това което ще се появи. Та не съм сигурен но мисля да не инвестирам повече по фиестата а да събирам за първоначална за наго...

Направо за него атакувай.

-
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2007, 21:00
- Модел на автомобила: XR3i
ето подробности :Yamatto написа:Това е от друг форум, цената звучи добре, но подробности не знамПродава XENON системи Н1 : Н3 : Н4 и H7 - 6000K с монтаж и гаранция - 350лв.
0896 504050
http://www.xenon.free.bg
- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти: