Инсталиране на радио за Fiesta
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2014, 19:40
- Модел на автомобила: Fiesta 2000, 1.25
- Status: Извън линия
Инсталиране на радио за Fiesta
Добър вечер, господа.
Та... реших, че искам да сложа нов player на колата (Фиеста 2000г) и купих си един Player Pioneer MVH-160UI и ето това, което е нужно за инсталацията.
Обаче, тази черна пластинка не става... ии като цяло не ми е ясно какво да направя, че да ми седи player-a "изправен"
Питам, понеже не разбирам нищичко и... ако може да ми се обясни като на малоумен, няма да е лошо...
Та... реших, че искам да сложа нов player на колата (Фиеста 2000г) и купих си един Player Pioneer MVH-160UI и ето това, което е нужно за инсталацията.
Обаче, тази черна пластинка не става... ии като цяло не ми е ясно какво да направя, че да ми седи player-a "изправен"

Питам, понеже не разбирам нищичко и... ако може да ми се обясни като на малоумен, няма да е лошо...

Последна промяна от strz на 05 ное 2014, 20:34, променено общо 2 пъти.
- le6o
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2013, 11:00
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 tddi
Re: Инсталиране на радио за Fiesta
Би трябвало някъде отзад да се слага и на него да легне шината на cd-то( едит май самото cd ляга там, шината е къса). При мен cd-то е отдолу и не ми е необходима тази планка. Май ще трябва да побългариш малко работата или да вземеш друга адапторна рамка, за да ти е отдолу.
П.п. със същото cd съм, само че моето е с диск и се командва от волана. Доволен ще останеш.
Поздрави.
П.п. със същото cd съм, само че моето е с диск и се командва от волана. Доволен ще останеш.
Поздрави.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
На колата, вътре в отвора отгоре, трябва да има метална релса на която се надява въпросната пластмаса а самата пластмаса се захваща отзад на CDто, на шпилката. Не знам дали го обясних разбрано, ама няма как да го покажа.
-
- потребител
Да, точно за това говоря. Пластмасата като се пробваx да я сложа на релсата, влиза до една степен и... до там, по-малка е, явно и утре ще се пробвам малко да я изпиля.HACKO написа:На колата, вътре в отвора отгоре, трябва да има метална релса на която се надява въпросната пластмаса а самата пластмаса се захваща отзад на CDто, на шпилката. Не знам дали го обясних разбрано, ама няма как да го покажа.
А как да захвана CD-to ? Махам единия болт на player-a и слагам по дълък, който да мин през пластмасата и .... в player-a ? =D >:D<:
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Отзад няма ли стандартна шпилка, всички имат?!?
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Болтчето което е по средата на охладителя отгоре се отвива и се слага там пласт масата. Обърни внимание как охладителя е с правоъгълна форма около болта. Гледай да влезе в релсата на колата когато го слагаш защото, ще висва по време на шофиране.
-
- потребител
Еми точно това казвам, не става... пластмасата не пасва на релсата 
Някаква идея оъ къде мога да си купя Релса за player-a понеже нямам... от Бургас съм. ???

Някаква идея оъ къде мога да си купя Релса за player-a понеже нямам... от Бургас съм. ???
-
- потребител
Е щом си от Бургас ела в неделя и ще ти го направя. Разбира се безплатно. Донеси всичко от комплекта.
-
- потребител
Готово е, мерси за помоща все пак

-
- потребител
И все пак ако решиш, заповядай в неделя на срещата на клуба.