Въпроси за 6000CD RDS EON

Отговори
Потребителски аватар
Fozzy1991
потребител
потребител
Регистриран: 07 сеп 2009, 00:08
Модел на автомобила: Ford Fiesta
Status: Извън линия

Въпроси за 6000CD RDS EON

Мнение от Fozzy1991 » 11 мар 2011, 18:25

http://www.ozyurek.org/teyp/teyp_6000_1.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; - това е, те нали са мн видове.. е такова - от и на Фиеста 2000год.

Интересува ме, има ли канали за задни колони някой ако има представа, защото като натисна копчето за баланс ми излизат само - Ляво и Дясно.. а на самото копче пише и fad/bal (fadre/balance).. дали не излиза нищо на екрана, защото цд-то отчита, че нямам колони отзад ?

другия въпрос: колко вата и колко ома са тия машинки ?

последния въпрос: нали има вход за cd changer, не мога ли през тоя вход да му сложа устройство което работи с усб, което да симулира цд- чейнджър ? четох по некфи чуждоземски форуми и има нещо такова, ама то си е блутути, мемори карти и е 200+ кинта.. няма ли нещо по- опростено ?

savage
потребител
потребител
Регистриран: 27 фев 2011, 19:21
Модел на автомобила: велосипед

Re: Въпроси за 6000CD RDS EON

Мнение от savage » 17 мар 2011, 21:11

Да има. Fadera ще ти се появи щом монтираш колонките (интелигентна машина :roll: )
Стандартно за автомобилно озвучаване са за 4 омови колони около 25 W на канал
За последния въпрос - съмнявам се да намериш по-евтино

july_ski
потребител
потребител
Регистриран: 16 мар 2011, 10:47
Модел на автомобила: mondeo 2.0 tddi 2001

Re: Въпроси за 6000CD RDS EON

Мнение от july_ski » 19 мар 2011, 19:58

Има такива устройства,аз днес си търсих такова и открих това: http://bgcaraudio.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, звъннах по телефона да проверя кой от двата вариант за този касетофон става и ми казаха естествено по скъпия вариант от 260лв. :( Но открих едно по-добро ( поне според мен) устройство,което е и bluethoot car kid Parrot mki 9000, може да управлява ipod,iphone,usb. Ако някой е слагал подобна джиджавка нека да сподели кое е по-добро и си заслужава.

Отговори

Върни се в “Аудио и мултимедия”