СД чейнджър
-
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 13:48
- Модел на автомобила: mondeo
- Контакти:
- Status: Извън линия
СД чейнджър
здравейте искам да попитам ако си купя само сд чейнджър после какво сд трябва да си купя за колата че да може да го вклуча към него ? понеже 1 приятел каза че като си идва от германия ще ми донесе 1 10 дисков чейнджър но не знам сега какво да правя някаква специялна функция ли трябва да имат СД-тата за да може да се свърже >?
мерси предварително
мерси предварително
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Еми желателно е да ти донесе и комплекта кабели за него за да ти улесни свръзката и монтажа иначе ще трябва да си закупиш от тези китайските комплекти, ама те често създават много главоболия - или са калпави буксите и/или се късат лесно или имат шум - абе гадна история още повече, че почти винаги си скрил кабелите и се налага да разглобиш половината кола за да ги смениш.
Иначе трябва ти комплект кабели за ченджър и СД или касетофон, който поддържа функцията управление на ченджър. По принцип монтжа не създава трудности и за около час - два /според трудностите по криенето на кабелите/ си ок.
Повечето нови СД имат тази функция и почти вс. скъпи модели на касетофоните, но като застраховка се консултирай с чмомчетата от магазина - те по принцип са горе долу грамотни и в час с продукцията, която продават.
Иначе трябва ти комплект кабели за ченджър и СД или касетофон, който поддържа функцията управление на ченджър. По принцип монтжа не създава трудности и за около час - два /според трудностите по криенето на кабелите/ си ок.
Повечето нови СД имат тази функция и почти вс. скъпи модели на касетофоните, но като застраховка се консултирай с чмомчетата от магазина - те по принцип са горе долу грамотни и в час с продукцията, която продават.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Я погледни това: http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=01001873
Не знам дали са еднакви, но има и още 2-3 вида в Техномаркет.
Не знам дали са еднакви, но има и още 2-3 вида в Техномаркет.
- repcho
- потребител
- Регистриран: 31 мар 2007, 22:46
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Контакти:
Аз я взех тази касетка Kenwood но нещо не пасва много добре. Ще съм много благодарен ако някой от вас има CD changer Clarion вързан с радиото на колата да даде снимки на касетката с дискове към Clarion-a. Наистина ще ми е от голяма полза. Мерси предварително. 
това е моделана чейнджъра, трябва ми снимка на касетката му

това е моделана чейнджъра, трябва ми снимка на касетката му