Температура на двигателя ?!?!?!
- gero_records
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2008, 23:43
- Модел на автомобила: LANCIA DELTA 2 ,1.9TD,HPE
- Status: Извън линия
Температура на двигателя ?!?!?!
Здравейте колеги,пак имам малък зор.
Колко трябва да загрее колата по принцип.Моята сега зимата не излиза от белият сектор на термометъра.Имам Мондео 1.8,16V,115к.с.Дали няма проблем с термостата?Да не е останал отворен и да не може да загрее или е нормално тази стойност при зимни условия. >:D<:
Колко трябва да загрее колата по принцип.Моята сега зимата не излиза от белият сектор на термометъра.Имам Мондео 1.8,16V,115к.с.Дали няма проблем с термостата?Да не е останал отворен и да не може да загрее или е нормално тази стойност при зимни условия. >:D<:
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
Re: Температура на двигателя ?!?!?!
не е нормално, може по бавно да загрява обаче трябва да си достига работната температуря. проблема е или в термостата или в уреда на таблото. парното как е ? духали топло и ли не.gero_records написа:Здравейте колеги,пак имам малък зор.
- BACHEV
- потребител
- Регистриран: 25 дек 2007, 15:26
- Модел на автомобила: eskort 91g 1.3 Mondeo 2.0 Zetec. 16v Ghia 1997г.
колега моята загрява нормално за около 10 тина минути и има съпер парно наисти на е лошо да си види6 термостата
- gero_records
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2008, 23:43
- Модел на автомобила: LANCIA DELTA 2 ,1.9TD,HPE
благодаря много колеги . Утре ще видя първо термустата