проблем със Scorpio
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
- Status: Извън линия
проблем със Scorpio
Проблема е следния- Scorpio-то ми 2.0 '85 карбуратор гори масло около 1л/1000 км, което според мен си е доста. Сменях гумички на клапаните - не помага. Пробвал съм с различни масла, слагах и добавка от руската реметал или нещо такова положението е същото.
Ако някой има идеи да казва.
Ако някой има идеи да казва.
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Уффф! Надявах се някой някоя хитрина дет не сам я пробвал щото всички викат сегменти, ама хич не ми се отваря двигателя, че кой знае какво ще видя вътре!
Ама щом се налага ще отварям!
Някои казват че може само сегментите да се сменят, без да се бара друго, други казват и лагерите да се сменят или пълен основен! Има ли някакъв резон да се сменят само сегментите?
А и още нещо така и така ще го отварям тоя двигател може ли да се барне нещо по него да му се вдигне малко мощността в момента би трябвало да е 105 hp та да стане кам 120???

Някои казват че може само сегментите да се сменят, без да се бара друго, други казват и лагерите да се сменят или пълен основен! Има ли някакъв резон да се сменят само сегментите?
А и още нещо така и така ще го отварям тоя двигател може ли да се барне нещо по него да му се вдигне малко мощността в момента би трябвало да е 105 hp та да стане кам 120???
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Ти ако му направиш основен ремонт всичките коне дето сега са избягали ще се върнат и ще ти се вдигне мощността спрямо сегашната.Set написа:А и още нещо така и така ще го отварям тоя двигател може ли да се барне нещо по него да му се вдигне малко мощността в момента би трябвало да е 105 hp та да стане кам 120???
-
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2006, 21:58
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 CLX OHC
- kabeldjiata
- потребител
- Регистриран: 02 сеп 2005, 13:40
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i Automatic; Saab 900 NG Automatic