как се разбира дали е заминала гарнитурата на главата?
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2010, 08:37
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Re: как се разбира дали е заминала гарнитурата на главата?
Наско правилно се е изказал тук, както винаги с най-точната диагноза.
Ето и от мен един начин с който при добър нюх може да се определи нещо за гарнитурата, но не винаги е гаранция разбира се, просто е нещо. Теста струва 1 лев.
Значи отиваш в магазина за левче и купуваш възможно най-смрадливият афтер шейв одеколлон или кавото има в момента налично. На студен мотор го наливаш във водата, стартираш мотора и започваш да душиш на ауспуха. Ако ти мирише на розички - сам си правиш извода.
Пак казвам - да се ползва като ориентир, но да не му се доверяваш на 100%.
Поздрави
Ето и от мен един начин с който при добър нюх може да се определи нещо за гарнитурата, но не винаги е гаранция разбира се, просто е нещо. Теста струва 1 лев.
Значи отиваш в магазина за левче и купуваш възможно най-смрадливият афтер шейв одеколлон или кавото има в момента налично. На студен мотор го наливаш във водата, стартираш мотора и започваш да душиш на ауспуха. Ако ти мирише на розички - сам си правиш извода.
Пак казвам - да се ползва като ориентир, но да не му се доверяваш на 100%.
Поздрави
Карам бавно.
-
- потребител
- Регистриран: 26 сеп 2008, 22:40
- Модел на автомобила: Galaxy 2.3 MK2, LPG
След сервиза:
Проблемите с гарнитурата на главата са отхвърлени като вариант, поради липса на конкретни доказателства. Честите течове остава да са съвпадение.
Течът е от водната помпа. Помпа+ труд+ антифриз = 196 лв. Как ви се струва?
Проблемите с гарнитурата на главата са отхвърлени като вариант, поради липса на конкретни доказателства. Честите течове остава да са съвпадение.
Течът е от водната помпа. Помпа+ труд+ антифриз = 196 лв. Как ви се струва?
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Еми 196 са си 196, за плащане е много, но ако аз или ти го правим на чужд автомобил ще е пък малко. Въпросът е колата да е без проблеми вече.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 26 сеп 2008, 22:40
- Модел на автомобила: Galaxy 2.3 MK2, LPG
Добре е колата.ЯЛТА написа:Еми 196 са си 196, за плащане е много, но ако аз или ти го правим на чужд автомобил ще е пък малко. Въпросът е колата да е без проблеми вече.
Доволен съм.
За парите си съвсем прав.