автоматична скоросна кутия с типтроник на Мондио 2005
- joro_6669
- потребител
- Регистриран: 27 сеп 2012, 21:53
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
автоматична скоросна кутия с типтроник на Мондио 2005
от няколко дена имам Мондео 2,0TDCI130кс 2005 год,в серивиза неможаха да намерят от къде се проверява маслото на скоростната кутия,незнам трябва ли го го сменя,ако някой може да помогне, моля да драсне някой ред
-
- потребител
- Регистриран: 05 окт 2008, 19:19
- Модел на автомобила: Fiesta
Re: автоматична скоросна кутия с типтроник на Мондио 2005
Маслото не се сменя в нормална експлоатация.Сменя се само при ремонт на кутията.joro_6669 написа:от няколко дена имам Мондео 2,0TDCI130кс 2005 год,в серивиза неможаха да намерят от къде се проверява маслото на скоростната кутия,незнам трябва ли го го сменя,ако някой може да помогне, моля да драсне някой ред
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
И при нормален експлоатационен период/пробег, след което колата идва в България, така че си е за смяна.kim написа:....Маслото не се сменя в нормална експлоатация.Сменя се само при ремонт на кутията.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 05 окт 2008, 19:19
- Модел на автомобила: Fiesta
Не пипай маслото,за да не береш ядове.Зорлем си търсиш проблеми.joro_6669 написа:от няколко дена имам Мондео 2,0TDCI130кс 2005 год,в серивиза неможаха да намерят от къде се проверява маслото на скоростната кутия,незнам трябва ли го го сменя,ако някой може да помогне, моля да драсне някой ред
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Добре дошъл колега.
Няма нужда да публикуваш няколко мнения или теми с един и същи въпрос. Отговорил съм ти в темата за Несменяно масло на автоматика.
Няма нужда да публикуваш няколко мнения или теми с един и същи въпрос. Отговорил съм ти в темата за Несменяно масло на автоматика.