Мондео 2.0 тдци Разход градски??
-
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2009, 22:12
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.300cc
- Status: Извън линия
Мондео 2.0 тдци Разход градски??
Здравейте колеги!
Искам да попитам дали за Мондео 2002 тдци 130кс. автоматик 5скоростен разход от 8.8 ГРАДСКО Е ДОБЪР?Питам защото колата я купих скоро!Засичането е пълно 100км градско и пак пълно на една и съща бензиностанция и на една и съща колонка като е карано и бързо и бавно зависи дали съм сам в колата!Гумите са 17 цолови!Сипал съм и добавка на Кастрол TDA.
Ако темата не е за тук нека администраторите да я преместят!
Искам да попитам дали за Мондео 2002 тдци 130кс. автоматик 5скоростен разход от 8.8 ГРАДСКО Е ДОБЪР?Питам защото колата я купих скоро!Засичането е пълно 100км градско и пак пълно на една и съща бензиностанция и на една и съща колонка като е карано и бързо и бавно зависи дали съм сам в колата!Гумите са 17 цолови!Сипал съм и добавка на Кастрол TDA.
Ако темата не е за тук нека администраторите да я преместят!
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Re: Мондео 2.0 тдци Разход градски??
И ти как искаш да засечеш точен разход с едно зареждане и само 100км. Покарай малко повече. Пълниш догоре караш 300-400км пак пълниш, засичаш и така няколко пъти. Иначе разхода е относително, аз на същата кола и правех от 8 до 12 градско.
-
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2009, 22:12
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.300cc
Re: Мондео 2.0 тдци Разход градски??
Идеята ми беше хора с Мондео като моето да споделят разходът си градски а и извън градски!
Иначе да сега като съм я напълнил пак до капачката съм си нулирал трипа и пак ще я засека!
Иначе да сега като съм я напълнил пак до капачката съм си нулирал трипа и пак ще я засека!
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти: