Горивонагнетателна помпа дизел проблем.
Горивонагнетателна помпа дизел проблем.
Имам следната кола и следния проблем.
Мондео '97 МК2 1,8 турбо дизел. Горивонагнетателната помпа е Лукас. Отгоре има 2 врътки за регулиране на оборотите на празния ход. От едната капе гориво когато помпата работи.
Бихте ли ме посъветвали какво може да се направи по въпроса. Смяна на уплънения ли незнам. До колкото знам ремонта на помпата е една от най скъпите дейности по дизела.
Благодаря
Мондео '97 МК2 1,8 турбо дизел. Горивонагнетателната помпа е Лукас. Отгоре има 2 врътки за регулиране на оборотите на празния ход. От едната капе гориво когато помпата работи.
Бихте ли ме посъветвали какво може да се направи по въпроса. Смяна на уплънения ли незнам. До колкото знам ремонта на помпата е една от най скъпите дейности по дизела.
Благодаря
- bilder
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: VW Polo 1.4i+CNG
- Контакти:
- Status: Извън линия
Не е много спокойно.
Там имам една втулка която се износва с времето.
Отрстрабяването на проблема струва 25лв.(поне на мен ми взеха толкова)
Тя помпата не се сваля за да е някакви космически цифри ремонта.
Сега да не каже някой че правя реклама,но има добър дизелджия в Малинова Долина който срещу 20-30 лв ще ти го оправи.
Ей Паци аз не случайно не съм дал име и телефона на въпросния човек на когото НЕ правя реклама дизелджий има навсякъде ма защо да дава грешни пари и да се лута колегата.
Отрстрабяването на проблема струва 25лв.(поне на мен ми взеха толкова)
Тя помпата не се сваля за да е някакви космически цифри ремонта.
Сега да не каже някой че правя реклама,но има добър дизелджия в Малинова Долина който срещу 20-30 лв ще ти го оправи.

Ей Паци аз не случайно не съм дал име и телефона на въпросния човек на когото НЕ правя реклама дизелджий има навсякъде ма защо да дава грешни пари и да се лута колегата.
Последна промяна от bilder на 17 окт 2005, 12:49, променено общо 1 път.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Re: Не е много спокойно.
Абе ейbilder написа:Сега да не каже някой че правя реклама,но има добър дизелджия в Малинова Долина който срещу 20-30 лв ще ти го оправи.

Щи скъсам ушите

Реклами на фирми, магазини, сервизи, морги...:
Това за какво е?
Нали уж да не правим едни и същи грешки
Малйй