Ford Fiesta 1.3 Studio
-
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2007, 13:37
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Studio 1.3
- Status: Извън линия
Ford Fiesta 1.3 Studio
Здравейте, преди около 2 месеца си взех Ford Fiesta 1.3 Studio 1996г. с двигател Endura E 1.3 (бензин) и още в самото начало си беше малко по-шумен(двигателя)...проверих в Мото Пфое и ми казаха, че е нормално за Endura да бръмчат малко повече. След 2 месеца ползване шума се увеличи значително и според хора които са я чували наподобява шума на дизелелов двигател(не знам дали е така нямам опит с дизел)
Може ли да дадете съвети какво да да правя? Мислите ли, че регулиране на клапаните ще помогне? Има ли други варианти за проблема и въобще опасно ли е?
Благодаря Ви,
Успешен ден
Може ли да дадете съвети какво да да правя? Мислите ли, че регулиране на клапаните ще помогне? Има ли други варианти за проблема и въобще опасно ли е?
Благодаря Ви,
Успешен ден
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight

НО! пробвай с реглаж на клапаните, ако пак чука едно отчетливо значи е от вала.....
Нямам представа защо, но много бързо им заминават гърбиците..

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
-
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2007, 13:37
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Studio 1.3
Благодаря за инфото! Ще ида да ми направят един реглаж на клапаните пък ще видим какво ще дойде. Аз се притеснявам да не се е сдухало двигателчето и да ме остави някъде, но щом всички казват че тракат дано да е само тва причината. Нали като пусна музика и проблема изчезва:)))
Само да ви питам, има ли смисал да ходя при тези кожодери от Мото Пфое или и в нормален сервиз ще направят нещата със същото качество, но на по-разумна цена? Ако е така дайте идея къде точно да отида?
Още веднаж мерси...
Успешен ден!
Само да ви питам, има ли смисал да ходя при тези кожодери от Мото Пфое или и в нормален сервиз ще направят нещата със същото качество, но на по-разумна цена? Ако е така дайте идея къде точно да отида?
Още веднаж мерси...
Успешен ден!
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
А от къде си?davin4i написа:Благодаря за инфото! Ще ида да ми направят един реглаж на клапаните пък ще видим какво ще дойде. Аз се притеснявам да не се е сдухало двигателчето и да ме остави някъде, но щом всички казват че тракат дано да е само тва причината. Нали като пусна музика и проблема изчезва:)))
Още веднаж мерси...
Успешен ден!
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
в мп да не са наели роботи случайноdavin4i написа: Само да ви питам, има ли смисал да ходя при тези кожодери от Мото Пфое или и в нормален сервиз ще направят нещата със същото качество

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Траян Савов: