Чип за нафтова помпа Ford Mondeo 1.8TDI
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2007, 19:09
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8TDI (Enduro '97)
- Контакти:
- Status: Извън линия
Чип за нафтова помпа Ford Mondeo 1.8TDI
Здравейте. Ситуацията е следната:
Върху самата нафтова помпа има нещо като малка кутийка, където има чип, който определя подаването на горивото. От сервиза на форд ми казаха, че този чип е сдал багажа и за нещастие не се продава отделно от нафтовата помпа... Ако някой може да ми помогне да намеря такъв чип моля да пише
Модела е Форд Мондео 1.8TDI Enduro DE 66Kw 1997г.
Благодаря Ви предварително
За контактви:
Върху самата нафтова помпа има нещо като малка кутийка, където има чип, който определя подаването на горивото. От сервиза на форд ми казаха, че този чип е сдал багажа и за нещастие не се продава отделно от нафтовата помпа... Ако някой може да ми помогне да намеря такъв чип моля да пише

Модела е Форд Мондео 1.8TDI Enduro DE 66Kw 1997г.
Благодаря Ви предварително

За контактви:
-
Виж тази тема:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Re: Чип за нафтова помпа Ford Mondeo 1.8TDI
Аз бих потърсил по автоморгите...betternottouch написа:... Ако някой може да ми помогне да намеря такъв чип моля да пише
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
-
Това на помпата е имобилайзер. Ако си с оригиналната заводска аларма (с чип в ключа и т.н.) не можеш да сложиш просто какъв да е имобилайзер, защото той комуникира с алармата. Ако си с друга аларма най-добре махни имобилайзера и закарай 12V директно от куплунга до клапана без да минава през имобилайзер.
-
- потребител
- Контакти:
ходих в сервиза на форд и ми казаха да търся такъв чип без да споменават за алармата .... иначе един пич ми каза и за една морга до Орион след Захарния завод, но не знам къде точно, била само за форд мондео... ако някой я знае нека ми даде адреса да го намеря в бг-мапс
Продължавам да търся и мерси за отзивите до момента
Продължавам да търся и мерси за отзивите до момента

-
- потребител
- Регистриран: 25 окт 2007, 00:38
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 TDDI
- Контакти:
покажи тази кутийка на снимка че да ти се обясни правилно за какво става дума. може да несе наложи да ходиш по моргите
-
- потребител
- Контакти:
Благодаря на всички и се извинявам за ... забавяне