Много ми е странно
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
- Status: Извън линия
Много ми е странно
Здравейте колеги,
Пускам две снимки. Днес забелязах, че имам омасляване на смукателния колектор само на първи цилиндър. Стана ми странно от къде може да омаслява там? Колата е фиеста 1.8 д, 1998 година. Иначе си работи перфектно без никакви забележки. Нямам разход на масло, гори нормално и тегли супер. Моля дайте мнения.
Пускам две снимки. Днес забелязах, че имам омасляване на смукателния колектор само на първи цилиндър. Стана ми странно от къде може да омаслява там? Колата е фиеста 1.8 д, 1998 година. Иначе си работи перфектно без никакви забележки. Нямам разход на масло, гори нормално и тегли супер. Моля дайте мнения.
- Прикачени файлове
-
- phpGd6pnkAM.jpg
- (34.12 KБ) Свален 308 пъти
-
- php60PyQIAM.jpg
- (34.11 KБ) Свален 309 пъти
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
Re: Много ми е странно
Всъщност като се опитах да го почистя с парцалче ми се струва, че на е масло, а нещо като сажди? Някакви предположения?
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: Много ми е странно
Прилича на - имало малко теч на масълце и в последствие се позацапало -vvasilev написа:Всъщност като се опитах да го почистя с парцалче ми се струва, че на е масло, а нещо като сажди? Някакви предположения?
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!