Проблем със скоростен лост ескорт dohc 16v 1.6 efi Решен!
-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2008, 21:07
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 16V 115hp FORD FIESTA COURIER1.8 d
- Status: Извън линия
Проблем със скоростен лост ескорт dohc 16v 1.6 efi Решен!
Здравейте колеги от известно време имам проблем с скоростния лост на ескорта си !Лоста е много мек (клати се на всички посоки)и при превключване често запира някъде и трудно включва на дадена скорост,на скоро преди 3-4 месеца смених съединител,тресчотка и семеринг някой знае ли какъв може да е проблема че вече ме дразни много сериозно
възможно ли е да се е счупило нещо по самият лост и ако да какво?Благодаря предварително

възможно ли е да се е счупило нещо по самият лост и ако да какво?Благодаря предварително
Последна промяна от spider84 на 12 фев 2009, 11:16, променено общо 1 път.
за мен има само две коли ford и ford

- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
Re: Проблем със скоростен лост ескорт dohc 16v 1.6 efi
колега трябва да я видиш на канал дали щангата е добре тази дето превключва скоростите дали е стегната и да се регулира така че да вкарваш скоростите добре ако всичко е наред със нея маи ще трябва да се разглобява съединителя пак
-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2008, 21:07
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 16V 115hp FORD FIESTA COURIER1.8 d
Re: Проблем със скоростен лост ескорт dohc 16v 1.6 efi РЕШЕН!
Проблема е решен наистина беше в щангата,беше крива изправих я затегнах я и заспа!благодаря за помощаdimbatami написа:колега трябва да я видиш на канал дали щангата е добре тази дето превключва скоростите дали е стегната и да се регулира така че да вкарваш скоростите добре ако всичко е наред със нея маи ще трябва да се разглобява съединителя пак

за мен има само две коли ford и ford