Re: Помощ за диагностика F-super
- Miri4
- потребител
- Регистриран: 05 май 2009, 20:42
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI 2002 г. 115 к.с.
- Status: Извън линия
Пусках тази тема преди 3 месеца но нямаше отзвук.
За това си позволявам пак.
Проблема е следния .Имам сканер " F-super " / с трите светодиода / от преди две -три години.Инсталирах си го на стария лаптоп и си работеше прекрасно на колата от профила. Но той / лаптопа/ изгоря и сега съм инсталирал програмата на друг лаптоп с WIN-XP /каквото и изискването /.
Картинката си излиза но като запаля двигателя не чете нищо.Не съм много навътре с програмиране и за това моля за помощ .
Ако има колеги / особенно от София / готови да помогнат нека ми се обадят на 0899/572-662 или на ЛС.
Благодаля предварително.
За това си позволявам пак.
Проблема е следния .Имам сканер " F-super " / с трите светодиода / от преди две -три години.Инсталирах си го на стария лаптоп и си работеше прекрасно на колата от профила. Но той / лаптопа/ изгоря и сега съм инсталирал програмата на друг лаптоп с WIN-XP /каквото и изискването /.
Картинката си излиза но като запаля двигателя не чете нищо.Не съм много навътре с програмиране и за това моля за помощ .
Ако има колеги / особенно от София / готови да помогнат нека ми се обадят на 0899/572-662 или на ЛС.
Благодаля предварително.
-
- потребител
- Регистриран: 26 дек 2016, 23:08
- Status: Извън линия
Проблема според мен е изцяло софтуерен.Не знам от къде намери ХР през 2018г.(това също не е без значение), но може да погледнеш дали са инсталирани всички драйвери и кодеци(ако има нужда за този скенер).