Прецака ми се автоматика....
-
- потребител
- Регистриран: 04 май 2006, 22:38
- Модел на автомобила: Skorpio
- Status: Извън линия
Прецака ми се автоматика....
Здравейте! По време на път ми се спукала тръбата в която циркулира маслото на автоматика. Докато си пристигна беше изтекло. Сега ми буксува между нулева ,първа и втора и колата не тругва сама без газ и се държи както е на свободна. Казаха ми че дисковете са се скапали. Ще трябва смяна на дисковете. Дайте мнение къде и колко излиза ремонта! И дали не е по-изгодно нова скоростна кутия? Колко струват два диска, или пълен комплект от четири? Става въпрос за Ford Scorpio 96 г. 2,0i 16v Комби.
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
- Status: Извън линия
Не е точно така. Сменят се пластини на дисковете не целите ако е това. За Mondeo 2.0 автомат струваха 16 лв. пластината. Дано да ти е това болейката защото при Mondeo-то се спика нещо в радиатора и смеси маслото за кутията с охлаздаща течност, а в кутията имало някакъв филтър за маслото който станал боза. След като смениха радиатора работи 2 месеца и пак започна да създава проблеми и на диагностика на в Moto-Pfohe казаха че е спукан корпуса на кутията. За нова от морга най си струва понеже махаш сменяш затваряш и караш. Да я правиш механична много ядове според мен (това не паснало, онова не било такова). А в Moto-Pfohe искат 4800 лв за кутия. Пожелавам ти успех какъвто и вариант да изберш.