Някои можели да помогне
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2008, 00:34
- Модел на автомобила: Ford fiesta 1,8 16v XR2I
- Status: Извън линия
Някои можели да помогне
Купи си Форд Фиеста парвона4ално сопственика каза 4е двигатела е 2.0 16v в послествие сменях сигменти и 6лаифах главата за6тото бе6е прегряван.В магазина ми казаха 4е двигатела е 1.8 по диаметара на цилиндрите и по буталата а наи накрая зех големиа талон и в него пи6е 4е е 1.6 и незнам то4но кубатурата на двигатела.Ако някои може да помогне да разбера какав е двигатела 6те сам му много благодарен.
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Re: Някои можели да помогне
КОлега проври я по VIN номер ,а и до колкото знам фиеста 2.0 16V май няма сериино.
http://www.clubford.org/portal/content/view/105/95/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето за VIN-a
http://www.clubford.org/portal/content/view/105/95/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето за VIN-a
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

- gotmie
- потребител
- Регистриран: 27 мар 2008, 16:39
- Модел на автомобила: Fiesta MK3 1.8 - 16V. Веднъж Фиеста, Фиеста завинаги!!!
И аз не знам да има фиеста 2.0 16V... По принцип мощеш да разбереш какъв ти е двигателя по номера на мотора. Примерно "RDA", "L1E", "RKC", "L1H" и тнт... Виж го в AutoData-та...
-
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2008, 11:47
- Модел на автомобила: focus; 2002, Zetec 1.8 benzin, 16 V
Завираш си главата под капака и почваш да търсиш в/у блока пише. 1.8; 1.6; 2.0 и тнтн би трябвало да го пише от предната странаточно над картера.
- gotmie
- потребител
Ако е зад колекторите няма да го види, а може и да е отзад, най-лесно се вижда номера на двигателя... 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Това какво пише на блока не е критерий.Може да е разстъргван,разпилван,набивани ризи и т.н.Серийна Фиеста с толкова голям мотор наистина няма...но като преработка е възможно на 99%.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- gotmie
- потребител
Може, не знам каква му е Фиестата, но ако е от тези 16V зетеци, който са, блока не позволява да се престъргва и да се уголемяват ризите, в смисъл съвсем възможно е теоретично казано, но стените ще изтънат много и ще се спука някъде, за това едва ли е правен...S_C написа:Това какво пише на блока не е критерий.Може да е разстъргван,разпилван,набивани ризи и т.н.Серийна Фиеста с толкова голям мотор наистина няма...но като преработка е възможно на 99%.