Препоръчайте ми ел.майстор за Ескорт в София
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2007, 23:26
- Модел на автомобила: escord
- Status: Извън линия
Препоръчайте ми ел.майстор за Ескорт в София
Преди време писах, че ескорта умря без бенз. помпа, повиках майстора на алармата, захрани помпата, закарахме Ескорта до ателието му, оправи спойките по таблото на помпата, оправи и спойките на вентилатор купе, бях мн. доволен но след часове забелязах, че ABS-а не работи, а след месец, че и фарове за мъгла не работят. Дребни но важни екстри които ми се иска да бъдат възстановени. Та ако някой знае качествен майстор в София (като Митко от Търново
) , който знае релетата, таблото и кабелите, моля нека помогне, пък и ако не съдира по 2 кожи от гърба - още по-добре!

-
- потребител
Re: Препоръчайте ми ел.майстор за Ескорт в София
Трети ден чакам някой да се похвали от майстор токаджия за форд ескорт и май се оказва , че в София няма такъв. 

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
За такъв като митко дето знае всяка жичка по форда не съм чувал, ще трябва да се примириш с друг майстор, в моторексперт знам че се справят доста добре с електрониката по колите
-
- потребител
Проблема го оправиха в сервизче на форд - София, ул. Брад 19 (около моста Чавдар) за 40 лв.
Също ми оправиха показанието за темп.двигател - датчик 18 лв. +работа 10 лв = 28 лв.
Мисля, че съм полезен на собствениците на Форд които търсят качествен ремонт за ниски цени.
Също ми оправиха показанието за темп.двигател - датчик 18 лв. +работа 10 лв = 28 лв.
Мисля, че съм полезен на собствениците на Форд които търсят качествен ремонт за ниски цени.