Focus 1.4, 1.6, кой с какви свещи кара?
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
- Status: Извън линия
Focus 1.4, 1.6, кой с какви свещи кара?
Колеги, зимата предстои, май съм за смяна на свещи, въпросът ми е кой с какви свещи кара, че се налага да се насоча към някоя марка, по някои от мненията се оказва, че Фомоко като че ли не не са най-добрия избор.
Сокол скитник
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Re: Focus 1.4, 1.6, кой с какви свещи кара?
Недей да си взимаш Фомоко, аз си взех и сега близо 40 лв ще си ги бия от главата 
ще следя темата защото ще ми се наложи да си взема нови качествени свещи , като гледам мотокрафт платина са спряни, а идентични свещи не могат да се намерят. На ескорта на бащата са някакви бош супер ... добре върви и добре харчи но не мога да ги намеря из нета

ще следя темата защото ще ми се наложи да си взема нови качествени свещи , като гледам мотокрафт платина са спряни, а идентични свещи не могат да се намерят. На ескорта на бащата са някакви бош супер ... добре върви и добре харчи но не мога да ги намеря из нета

Последна промяна от essex на 14 ное 2013, 15:34, променено общо 1 път.
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2011, 18:02
- Модел на автомобила: Форд Транзит,Форд Кънект,Импреза
- Контакти:
Аз съм с NGK и съм много доволен,само виж какви се препоръчват за модела ти. 

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Вземи си NGK платинени.
Когато купих моята беше с такива.
Още си карам с тях и си свиркам
Навил съм и 50000км.
Когато купих моята беше с такива.
Още си карам с тях и си свиркам

Навил съм и 50000км.

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Като купих колата смених свещите с NGK обикновени.Карах 30 000км с тях и ги смених профилактично с FoMoCo-разлика няма.И едните и другите са хубави.А как ме е яд,че не си взех 2-3 комплекта от платинените моторкрафт когато ги имаше още.
- Lancer
- потребител
Благодаря за съвета, 45 лв за свещи не давам... Ако ще и 100000 км да изкаратessex написа:Недей да си взимаш Фомоко

Преди малко сложих Denso T16VR-U10, веднага се усети, че точно от това съм имал нужда. По-важно е как ще се държат за в бъдеще. Та, ако някой е за свещи и направи моя избор, 25 лв са в Косер четирите. Да се надяваме, че толкова надписи Made in Japan няма да ги е сложил някой, дето не го знаеш на кой бог се моли

Досегашните ми EYQUEM RC62HJS6 са свещи, които със сигурност биват поне 25000 км, ако си на бензин, но на тия километри вече на газ започва да придърпва в ниските обороти, на бензин си работят без грешка и сега.
Сокол скитник
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
До колкото знам 40 лв е най-ниската цена за 4 бр свещи, потърсих аз по евтини но не намерих, незнам какви са тези денсо, но дано да нямаш проблеми. А EYQUEM EYQUEM RC62HJS6 за колко пара ги взе и колко ти беше разхода градско.
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- Lancer
- потребител
EYQUEM ми предложиха вчера за по 10 лв/бр, а NGK също бяха там някъде, но аз като чух за 6.30 на свещ денсо и забравих всичкоessex написа:До колкото знам 40 лв е най-ниската цена за 4 бр свещи, потърсих аз по евтини но не намерих, незнам какви са тези денсо, но дано да нямаш проблеми. А EYQUEM EYQUEM RC62HJS6 за колко пара ги взе и колко ти беше разхода градско.

EYQUEM досегашните не ги купувах аз, бяха си на колата, като я купувах и до скоро си мислих, че съм с нещо друго, я фомоко, я моторкрафт. С EYQUEM градско варненско ми беше около 20 лв/168 км, а извънградско 10 ст/км, което е 7.7 л газ/100 км.
Сокол скитник