Съдията трябва да вади жълт или червен картон??? - shadow
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Status: Извън линия
Съдията трябва да вади жълт или червен картон??? - shadow
От няколко дни едн нов колега shadow пише във форума явна реклама. Висшата администрация видимо нищо не предприе само Paci му направи забележка ( но и на мен shadow ми лази по нервите ) така излиза че Paci е лошият и само той се кара ( доброто и лошото ченге).
Както и да е ако беше само рекламата да си премълчим но в последните постове нещата загрубяват
Както и да е ако беше само рекламата да си премълчим но в последните постове нещата загрубяват
Аз заставам зад Paci и предлагам направо червен картонshadow написа: Ти нещо май се опитваш да заплашваш Лефчо да не ти издрънчи канчето внимавай как си отваряш смръдливата уста,не знам кой те е сложил там модератор ,но си много просТ.paciiiii за теб се отнася младежо,kaто не са ти наред нервите иди се лекувай,а не си подритвай здравната книжка!

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
От къде си сигурен, че това не е направено, а ако не е, немисля че си е струвало. Човека има 12 поста. От тях 4 са с недобри епитети, обиди и закани и 4 са скрита реклама. Освен това има 2 явни забележки, от който няма резултат. Ако беше писал - Моля за извинение или нещо подобно, да го отстраниш временно. Още след първата забележка в първия пост следва втори със същия характер. Преди последния пост пак същата работа. И накрая като капак налита на бой. Абе някой хора като ги хване пубертета не ги пуска до 20-30 години. Като е толкова велик що не си сложи снимката на Аватара и адреса да му покажа как се "издрънчват канчета", че нещо ме сърбят ръцете.
- nikolovvd
- потребител
Абе писна ми от разни ученици усвоили борческата терминология и си мислят, че като обърнат два такива лафа и другите се разтреперват. Всяка вечер на фитнеса ги слушам разни такива и като ме хване яд и отида и си го изкарам на боксовата круша и щангите. Хем ми олекне хем и кондицията се подобрява. Лошото на цялата тази работа с shadow е, че това отблъсква хората от форума, затова модераторите да вземат мерки без много шум. Не са длъжни да дават обяснения пред нас.mrdds написа:
Николов много се надъхваш,нема се избием сеганедей така с лошото.
-
- потребител с
- Регистриран: 10 дек 2006, 03:12
- Модел на автомобила: Ford Focus
Обуздайте си първо ваще хора и тогава се занимавайте с мен ок,сега гледам ,че има и със сърбящи ръце да не му минат сърбежите на друго място и в друга форма ,нали знаете "каквото повикало това се обадило",ако искате нормален диалог то първо вие трябва да го спазвате и тогава да изисквате от другите или е най -лесно хоп катртона и готово.Да ви задам един въпрос,това ФОРУМ ли е или нещо друго доколкото разбирам,дано да се лъжа,но май не е форум 

КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ - Условия за регистрация
Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.
Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите и правилата в този форум. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното Ви изгонване от форумите (както и уведомяването на Вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.
Тази форум система използва cookies, за да записва информация на Вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за Вас, използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса Ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата Ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).
Останалите правила във форума са следните :
1. Пишете постингите си на кирилица.
2. Пускайте съобщенията там където им е мястото.
3. НЕ дублирайте теми! - не пускайте едно и също съобщение на различни места!
4. Aко това е възможно, избягвайте поместването директно на чуждоезични текстове. Не всички биха разбрали Вашия отговор или информация, ако тя е публикувана на чужд език!
5. Уважавайте другите участници, за да Ви уважават и те.
6. Поместването във Форума на линкове към информация в някои сайтове или форуми е възможно да бъде предмет на рестрикция, по преценка на модераторите.
7. В случай на забележки и предложения към форума, както и при недоволство от Ваша страна, не се колебайте да се свържете с произволно избран модератор или пишете на forum@clubford.org
Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия

*Всички промени в постовете на shadow, са направени от Brock

КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ - Условия за регистрация
Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.
Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите и правилата в този форум. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното Ви изгонване от форумите (както и уведомяването на Вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.
Тази форум система използва cookies, за да записва информация на Вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за Вас, използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса Ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата Ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).
Останалите правила във форума са следните :
1. Пишете постингите си на кирилица.
2. Пускайте съобщенията там където им е мястото.
3. НЕ дублирайте теми! - не пускайте едно и също съобщение на различни места!
4. Aко това е възможно, избягвайте поместването директно на чуждоезични текстове. Не всички биха разбрали Вашия отговор или информация, ако тя е публикувана на чужд език!
5. Уважавайте другите участници, за да Ви уважават и те.
6. Поместването във Форума на линкове към информация в някои сайтове или форуми е възможно да бъде предмет на рестрикция, по преценка на модераторите.
7. В случай на забележки и предложения към форума, както и при недоволство от Ваша страна, не се колебайте да се свържете с произволно избран модератор или пишете на forum@clubford.org
Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
*Всички промени в постовете на shadow, са направени от Brock
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Колега, като администратор на форума съм АБСОЛЮТНО за постоянното ти отстраняване... и то не за нещо друго, ами заради поста ти със заплахи към паци.
В ТОЗИ ФОРУМ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ!
А относно рекламите ти, вчера бях попитан, и дори те защитих... предложих да не ти трият постовете, а само да те предупредят за правилата.
Моля за извинението ти към колегите.
Надявам се, че и този спор ще приключи спокойно и ще се запази мирния тон... иначе ще се намесят омиротворителите.
Поздрави,
la4o
В ТОЗИ ФОРУМ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ!
А относно рекламите ти, вчера бях попитан, и дори те защитих... предложих да не ти трият постовете, а само да те предупредят за правилата.
Моля за извинението ти към колегите.
Надявам се, че и този спор ще приключи спокойно и ще се запази мирния тон... иначе ще се намесят омиротворителите.
Поздрави,
la4o
-
- потребител с
Съжалявам много,но не дължа на никой извинение в предният пост го има в кавички да не се повтарям,Въпросният ПАЦИ сам си го изпроси ако си мери думите нямаше да се стигне до там ,бях му писал ако има нервни отклонения други са начините,не да ми пише простотии все пак уж е "форум" това,а за отстраняването то е лесно днес мен утре друг и така въпроса е дали ще ви вярват хората за в бъдеще!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Знаеш ли, аз не приемам мнението ти, предполагам, че и колегите няма да го приемат. Твоя пост е с пъти по-остър и обиден от поста на paci...
Но, да речем, че този спор е приключил... Да речем, че повече няма да изпадаме в този тон, и да речем, че ти ще се опитваш да спазваш правилата.
Нека видим какво ще стане... и дали "последното предупреждение" ще отпадне или в миг ще се превърне във "временно/постоянно отстранен"
Понеже не обичам крайни мерки, се надявам, че ще отпадне... но все пак... няма да се поколебая, ако се наложи...
Поздрави,
la4o
Но, да речем, че този спор е приключил... Да речем, че повече няма да изпадаме в този тон, и да речем, че ти ще се опитваш да спазваш правилата.
Нека видим какво ще стане... и дали "последното предупреждение" ще отпадне или в миг ще се превърне във "временно/постоянно отстранен"
Понеже не обичам крайни мерки, се надявам, че ще отпадне... но все пак... няма да се поколебая, ако се наложи...
Поздрави,
la4o
- nikolovvd
- потребител
Явно не възприемаш от отправените забележки и затова ще се придържам към сентенцията "Убий глупака с мълчание!" и няма да чета и отговарям на постовете ти.
Последна промяна от nikolovvd на 14 дек 2006, 14:29, променено общо 1 път.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Подкрепям силно Лъчо
Паци с нищо не провокира Shadow в поста си.
Shadow,извини се за държанието си.Нищо няма да изгубиш с едно извинение към Паци и всички тук.От този форум можеш само да научиш и спечелиш много важни неща за автомобила си.Никой тук нее вражески настроен.Всички сме съпричастни с проблемите на другите и се опитваме да помагаме кой с каквото може и знае.Така,че нямаш полза от изхвърлянето ти от форума на Форд.
Паци с нищо не провокира Shadow в поста си.
Shadow,извини се за държанието си.Нищо няма да изгубиш с едно извинение към Паци и всички тук.От този форум можеш само да научиш и спечелиш много важни неща за автомобила си.Никой тук нее вражески настроен.Всички сме съпричастни с проблемите на другите и се опитваме да помагаме кой с каквото може и знае.Така,че нямаш полза от изхвърлянето ти от форума на Форд.
-
- потребител с
Nikolovvd,не се обаждай от коневръза,като не ти иска никой мнението!!!и се научи да пишеш!
5. Модераторът няма право да трие теми и мнения, а да ги премества в съответната рубрика!
6. Модераторът има право да трие единствено и само мнения от нерегистрирани юзъри, които противоречат грубо на правилата.
7. Модераторът трябва да е с ясното съзнание, че както администраторския така и модераторския статут се придобива но и се губи и че този статут не му дава правото да доминира останалите юзъри
Коментари по тези точки???
Особенно 7 ма

5. Модераторът няма право да трие теми и мнения, а да ги премества в съответната рубрика!
6. Модераторът има право да трие единствено и само мнения от нерегистрирани юзъри, които противоречат грубо на правилата.
7. Модераторът трябва да е с ясното съзнание, че както администраторския така и модераторския статут се придобива но и се губи и че този статут не му дава правото да доминира останалите юзъри
Особенно 7 ма

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Ами първо това се отнася за Модераторите, но ти си пропуснал да напишеш и точка 4, а именно:shadow написа:Nikolovvd,не се обаждай от коневръза,като не ти иска никой мнението!!!
Особенно 7 ма
4. Модераторът има право да заключва, разделя, премества теми и да цензурира мнения само тогава когато е наложително.
А за администраторите не се споменава нищо - та аз съм Администратор и всичките промени в постовете ти са направени от мен.
И нека да спреме до тук - сам виждаш, че се отнасяме коректно към тебе - първо ти бяха направени няколко забележки, на които ти не обърна внимание. После започна да ставаш груб и да обиждаш. Най-накрая ни изкара, че сме "накърнявали" правата ти.
Или приеми условията тук /което всъщност си направил, след като си се регистрирал/ или не посещавай вече този форум. Както сам знаеш и споменаваш, за нас най-лесното е да те баннеме и да не се занимаваме с тебе, но ние сме разбрани хора и се опитваме да се разбереме - да изясниме нещата..