Съдията трябва да вади жълт или червен картон??? - shadow
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
И кое наруших ?shadow написа:Nikolovvd,не се обаждай от коневръза,като не ти иска никой мнението
5. Модераторът няма право да трие теми и мнения, а да ги премества в съответната рубрика!
6. Модераторът има право да трие единствено и само мнения от нерегистрирани юзъри, които противоречат грубо на правилата.
7. Модераторът трябва да е с ясното съзнание, че както администраторския така и модераторския статут се придобива но и се губи и че този статут не му дава правото да доминира останалите юзъри
Коментари по тези точки???
Там където съм се изказал съм като обикновен потребител на форума.
Споделяме опит !
Това, че ти си тук само за реклама ...
А това дали аз съм за психиатър !
С всичките ти постове от сутринта с които се разрази конфликта, ти показа, че явно имаш слабо развит преден дял на мозъка отговарящ за задръжките.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
......................shadow написа:Обуздайте си първо ваще хора и тогава се занимавайте с мен ок,сега гледам ,че има и със сърбящи ръце да не му минат сърбежите на друго място и в друга форма ,нали знаете "каквото повикало това се обадило",ако искате нормален диалог то първо вие трябва да го спазвате и тогава да изисквате от другите или е най -лесно хоп катртона и готово.Да ви задам един въпрос,това ФОРУМ ли е или нещо друго доколкото разбирам,дано да се лъжа,но май не е форум
без коментар!
Какво още се занимавате?
Няма във всички теми да четем цитати от правилата!
Хайде да не си губим взаимно времето!
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
Напълно подкрепям! Безмислени писаници на две страници. Колко полезна работа може да си свърши всеки, а и нервите да не си хаби за глупости.kEFi написа: ......................
без коментар!
Какво още се занимавате?
Няма във всички теми да четем цитати от правилата!
Хайде да не си губим взаимно времето!
Аз бих го изтрил само заради "лефчо..." още в началото, ма никой не ме пита

-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
???
Колеги администратори, колко "след" - а трябва да има, и защо все още господина е само с последно предупреждение.shadow написа:Nikolovvd,не се обаждай от коневръза,като не ти иска никой мнението!!!и се научи да пишеш!...
Смятам, че е необходимо прилагане на крайни мерки, и пълно изтриване на мненията, за да не остава лошия пример, па макар и в "преместени".
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
Не бе,гледай сега,тук просто се опитваме винаги да пазим добрия тон(приятелски,ако щеш дори),като нормални хора.Затова обиждайки по този начин,ти не спазваш правилата.Който не спазва правилата,бива наказван,където и да е.Такива изказвания са присъщи на колеги от други форуми.Не ми го побира главата,как хората искат да се държат един с друг
ти предлагаш добро отношение,а насреща...нищо,какво стана с ДОБРОТО бе хора?За това става въпрос-хората искат да са добри с теб...