Форд Кугър - колебания в двигателя!
-
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2019, 00:16
- Status: Извън линия
Форд Кугър - колебания в двигателя!
Привет! Отскоро съм във форума на Клуб Форд също така и отскоро горд собственик на Форд Кугър 2.5 v6 170 hp. Имам колата от около година и макар леко скептичен в началото, останах очарован впоследствие от този автомобил! До момента съм бил собственик само на купета, и имах представа какво да очаквам - висок разход, неудобство при градско каране (особено при нашите пътища в спортно купе може да остане без бъбреци човек), но също така пъргавина, мощ и удоволствие от шофирането, извънграда на дълъг път! Както и да е бях скептик защото до момента се бях качвал единствено на турбинни японки и за Форд нямах никъкви наблюдения, но какво да кажа за избора... Любов от пръв поглед! Та така карам си аз малката котка вече година, взех я напълно обслужена, и за тази една година не съм пипал нищо до момента! Напоследък обаче забелязвам следният проблем--колебания при оборотите в режим на покой при работа на двигателя и придърпване при шофиране, получаващи се при превключване на предавки и при подаване на газ. Та въпроса ми е, на какво би могло да се дължи това? Очаквам всякъкви мнения! Благодаря предварително!
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Re: Форд Кугър - колебания в двигателя!
На несменяни запалителни свещи, примерно... пробив по кабели или бобина, като резервен (и по-скъп) вариант.
-
- потребител
Благодаря, ще го взема на предвид и ще прегледам свещите!
-
- потребител
А възможно ли е да е от бензинова помпа?