Ford Focus RS MK2
-
Ognyan_Nikolov
- потребител

- Регистриран: 02 юли 2026, 02:57
- Status: Извън линия
Ford Focus RS MK2
Здравейте на всички,
Нов съм в този форум и реших Ви се представя.Казвам се Огнян и това е моят Focus RS.
Koлата я имам от две години, внесена е от Германия. В цвят Performance Blue с оборудване Lux pack 2 и опционалните полукожени Рекаро седалки. Автомобилът не е заводски, като данните от дино графиката ,с която дойде са 430кс 615нм. Има множество доработки,за да достигне тези коне, които по мое мнение са предостатъчни ( на този етап
) Доработвал и дооправял съм много неща по колата, като по пътя срещнах типични болежки за мк2/2.5 Фокус, но нищо неочаквано и стряскащо. Колата сама по себе си е уникална,държи се страхотно на пътя и е повече от удоволствие да се шофира.
Нов съм в този форум и реших Ви се представя.Казвам се Огнян и това е моят Focus RS.
Koлата я имам от две години, внесена е от Германия. В цвят Performance Blue с оборудване Lux pack 2 и опционалните полукожени Рекаро седалки. Автомобилът не е заводски, като данните от дино графиката ,с която дойде са 430кс 615нм. Има множество доработки,за да достигне тези коне, които по мое мнение са предостатъчни ( на този етап
- ivchotr
- потребител

- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Re: Ford Focus RS MK2
Здравей, Оги. Със здраве да я караш и никога повече да не се налага да се занимаваш с болежки по колата!
П.П.
Надявам се че няма да се обидиш, но не се сдържам - представи се като нов член на група за справяне с алкохолизма. Те и Фордовете са мания, де
П.П.
Надявам се че няма да се обидиш, но не се сдържам - представи се като нов член на група за справяне с алкохолизма. Те и Фордовете са мания, де
Знам всички вицове за Форд 
- HACKO
- Модератор

- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК
SUBARU OUTBACK 19г/2.5/ Х 2436 МК - Местоположение: ХАСКОВО
Здравей и добре дошъл в сектата, да те слуша дълго и безаварийно, както всички Фордове въпреки приказките. Добри показатели, сигурен съм че ще бъдат подобаващо отценени от фамилия Фордманиаци.
-
Ognyan_Nikolov
- потребител

Xaxax, съвсем не
-
Ognyan_Nikolov
- потребител

Благодаря! Това ми е третия Форд и имам приятни впечатления от марката. Не мога да кажа нищо лошо.