Ford Focus RS MK2

Снимки и обща информация на Вашите коли
Ognyan_Nikolov
потребител
потребител
Регистриран: 02 юли 2026, 02:57
Status: Извън линия

Ford Focus RS MK2

Мнение от Ognyan_Nikolov » 02 юли 2026, 03:28

Здравейте на всички,
Нов съм в този форум и реших Ви се представя.Казвам се Огнян и това е моят Focus RS.
Koлата я имам от две години, внесена е от Германия. В цвят Performance Blue с оборудване Lux pack 2 и опционалните полукожени Рекаро седалки. Автомобилът не е заводски, като данните от дино графиката ,с която дойде са 430кс 615нм. Има множество доработки,за да достигне тези коне, които по мое мнение са предостатъчни ( на този етап :D ) Доработвал и дооправял съм много неща по колата, като по пътя срещнах типични болежки за мк2/2.5 Фокус, но нищо неочаквано и стряскащо. Колата сама по себе си е уникална,държи се страхотно на пътя и е повече от удоволствие да се шофира.
Прикачени файлове
Focus RS mk2.png

Потребителски аватар
ivchotr
потребител
потребител
Регистриран: 31 окт 2015, 13:40

Re: Ford Focus RS MK2

Мнение от ivchotr » 02 юли 2026, 10:28

Здравей, Оги. Със здраве да я караш и никога повече да не се налага да се занимаваш с болежки по колата!

П.П.
Надявам се че няма да се обидиш, но не се сдържам - представи се като нов член на група за справяне с алкохолизма. Те и Фордовете са мания, де :D
Знам всички вицове за Форд :D

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК
SUBARU OUTBACK 19г/2.5/ Х 2436 МК

Мнение от HACKO » 02 юли 2026, 15:10

Здравей и добре дошъл в сектата, да те слуша дълго и безаварийно, както всички Фордове въпреки приказките. Добри показатели, сигурен съм че ще бъдат подобаващо отценени от фамилия Фордманиаци.

Ognyan_Nikolov
потребител
потребител

Мнение от Ognyan_Nikolov » 02 юли 2026, 18:01

ivchotr написа:
02 юли 2026, 10:28
Здравей, Оги. Със здраве да я караш и никога повече да не се налага да се занимаваш с болежки по колата!

П.П.
Надявам се че няма да се обидиш, но не се сдържам - представи се като нов член на група за справяне с алкохолизма. Те и Фордовете са мания, де :D
Xaxax, съвсем не :D за радост нямам проблем с алкохола, RS-a е достатъчно жаден, за мен не остава нищо :lol:

Ognyan_Nikolov
потребител
потребител

Мнение от Ognyan_Nikolov » 02 юли 2026, 18:08

HACKO написа:
02 юли 2026, 15:10
Здравей и добре дошъл в сектата, да те слуша дълго и безаварийно, както всички Фордове въпреки приказките. Добри показатели, сигурен съм че ще бъдат подобаващо отценени от фамилия Фордманиаци.
Благодаря! Това ми е третия Форд и имам приятни впечатления от марката. Не мога да кажа нищо лошо.

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”