джипове форд защо няма във нашият форум
- ivoled
- потребител 
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
- Status: Извън линия
А как седят нещата ако го вкарваш на части,отделно купе примерно и след някои др.ден двигателmimonti написа:la4o написа:mimonti написа:ама акциза е много (най малкия е 207кс и минава границата от 150кв ) 207кс по 60лв 12420лв207hp = 154kW x 60 = 9240 лв.mimonti написа:до 163кс (120кв) не се плаща
от 120кв до 150кв по 30лв кв
от 150кв до 200кв по 60лв кв
0т 200кв нагоре 90лв кв
грешката е моя сметнал съм конете ,но цифрата пак не малка

- 
				dodi
- потребител 
- Регистриран: 17 фев 2007, 21:42
- Модел на автомобила: форд сиера,форд фиеста(Мк2 турбо),форд мондео 2.0 16V
колеги незнам защо са тези сметки разгледах моболето бг и трябва да ви кажа че за около 10000-12000 се взима експлорър 96-98 колите са много хубави а за около 7000 маверик и двете ми допадат много а за двата съм чувал много добри отзиви а за тези пари та и за по малко може да се вземе фронтера но мисля че форда е с по добър има и японски но са доста скъпички а за мен само форд и обмислям за маверик в бъдеще

- BadAngel
- потребител 
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
ами, преди време много се бях запалил по ленд ровър дифендър и така като си ровех из нета се оказа, че 60% от населението на земята първата кола, която са виждали е точно дифендър  

наскоро имах допир с рейндж роувър спорт суперчарджед и си е сериозна машина но общо взето всяка кола за 200 000 лв. би впечатлила средностатистическия българин
 но общо взето всяка кола за 200 000 лв. би впечатлила средностатистическия българин 

наскоро имах допир с рейндж роувър спорт суперчарджед и си е сериозна машина
 но общо взето всяка кола за 200 000 лв. би впечатлила средностатистическия българин
Играчките се променят,
момчетата - не.
						момчетата - не.
- 
				dodi
- потребител 
- Регистриран: 17 фев 2007, 21:42
- Модел на автомобила: форд сиера,форд фиеста(Мк2 турбо),форд мондео 2.0 16V
разгледах днес американската стрница на форд а по точно джиповете и отново се убеждавам за пореден път че форд правят едни от наи сериозните джипове,гладам снимките и си мисля така е направен че не виждам какво може да му се счупи а интериора не отстъпва на луксозна кола а и цените за америка не са много високи но за нас мита акцизи и други налози стават непостижими за масова употреба а и са с доста мощни двигатели и харчат ,но ми допадат много 

- msotiroff
- потребител 
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
 Ford Mondeo 1,8 TD
Re:
В момента се оглеждам за дизелов Маверик или Терано и попаднах на тази тема... учудих се, че има много лоши мнения за джиповете на Форд, аз мисля че съвсем не са лоши...
Само за сведение - най-подавания модел автомобил в света е Форд... Всъщност той не е автомобил, дори не знам дали се води джип или камионче... 

Това е пикап Форд F150... Продават се по 107 на всеки час, 24/7, и то само в Северна Америка... т.е. в света има повече Фордове модел F150, отколкото Австралийци И ако това означава, че "Форд хич ги няма що се отнася до джипчетата" здраве му кажи...
  И ако това означава, че "Форд хич ги няма що се отнася до джипчетата" здраве му кажи...  

Само за сведение - най-подавания модел автомобил в света е Форд... Всъщност той не е автомобил, дори не знам дали се води джип или камионче...

Това е пикап Форд F150... Продават се по 107 на всеки час, 24/7, и то само в Северна Америка... т.е. в света има повече Фордове модел F150, отколкото Австралийци
 И ако това означава, че "Форд хич ги няма що се отнася до джипчетата" здраве му кажи...
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб, 
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
						където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.