Задно ляво гърне, мондео 93 комби

Отзиви, оценки, препоръки
Al161978
потребител
потребител
Регистриран: 15 апр 2006, 08:18
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCI DPF Kombi MK4
Контакти:
Status: Извън линия

Задно ляво гърне, мондео 93 комби

Мнение от Al161978 » 09 яну 2008, 13:57

Здравейте колеги,
Искам да ви попитам за мнение относно цени и сервизи за гърнетата на Мондеото.
Значи, проблема ми е следния:
Задното ляво гърне е спукано много жестоко, има дупки и на заварката на тръбата, влизаща в него.
Значи, обадих се на Крафт - приблизително към 170 лева излиза гърнето, като се има предвид, че те не продават отделно ляво и дясно задно гърне, а продават комплект.
Тъй като дясното ми гърне няма проблеми, аз търся само ляво.
Обадих се и на МК33, те продават по отделно гърнетата за приблизително 80-90 лева парчето, но от прочетеното в другите теми, от МК33 не е препоръчително да се купува гърне.
Можете ли да ми кажете от къде мога да намеря само задно ляво гърне, защото ми се струва безсмислено да давам на Крафт 170 лева и да изхвърля здраво гърне.
Благодаря ви,

Поздрави,
Ал

Потребителски аватар
S@sel@
потребител
потребител
Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.

Мнение от S@sel@ » 15 яну 2008, 10:15

Аз използвах преди около месец два сервиза ASPO - големия на 4-ти км. Сложих Walker ауспух. На фиестата сложих такъв преди около 3 години и не е мръднал независимо от това, че се кара на газ. Затова и логичният ми избор беше отново на същата марка. Сервиза се намира на Шипченски Проход, точно на кръстовището преди мърлячите от Дунев.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!

01
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
Модел на автомобила: София

Re: Задно ляво гърне, мондео 93 комби

Мнение от 01 » 12 фев 2008, 12:40

Al161978 написа:Здравейте колеги,
Искам да ви попитам за мнение относно цени и сервизи за гърнетата на Мондеото.
Значи, проблема ми е следния:
Задното ляво гърне е спукано много жестоко, има дупки и на заварката на тръбата, влизаща в него.
Значи, обадих се на Крафт - приблизително към 170 лева излиза гърнето, като се има предвид, че те не продават отделно ляво и дясно задно гърне, а продават комплект.
Тъй като дясното ми гърне няма проблеми, аз търся само ляво.
Обадих се и на МК33, те продават по отделно гърнетата за приблизително 80-90 лева парчето, но от прочетеното в другите теми, от МК33 не е препоръчително да се купува гърне.
Можете ли да ми кажете от къде мога да намеря само задно ляво гърне, защото ми се струва безсмислено да давам на Крафт 170 лева и да изхвърля здраво гърне.
Благодаря ви,

Поздрави,
Ал

И да ни препоръчате като сервиз и да не ни препоръчвате , в този клуб,от това патите само вие,попадайки там,където качеството или цената не са най добри.
А много често ,съвсем основателно!
Ем комплект 33 и сервиза в Павлово, си остават най реномираните сервизи за този вид услуги.
Е, който иска има правото да избира,между нас и останалите.
И с Вас и без вас,с вашето негативно отношение,се оправяме.
Поздрави от Ем комплект и от мен лично.
Иначе добре сте дошли, защото ние не преценяваме клиентите си , по неприязънта им!
...........................................................................................................
ЕЛЕКТРОНЕН КАТАЛОГ KATALOG AUSPUH
http://autovita.com/index.php?cPath=120 ... 91ca97fb11" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

ЦЕНОВА ЛИСТА АУСПУСИ VITO 01.01.2008:
http://eli12.hit.bg/VITO.xls" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
АДРЕСИ НА АВТОСЕРВИЗИ В СОФИЯ И СТРАНАТА където ще получите квалифицирана услуга
Auspuh servis
***София:СЕРВИЗ ЗА АУСПУСИ-ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ, ПАВЛОВО, СРЕЩУ НАКЛОНЕНАТА СГРАДА на "СИРИУС"-монтаж на амортисьори "MONRO" "BILSTEIN" "STARMAN",ходова част и масла.
Приемчик :0889966997
Магазин за ауспуси акумулатори "Монбат" и "Искра" с богати наличности на масла, филтри,авточасти и аксесуари..
Auspuh serviz , auspusi za kamioni busove avtobusi

****София:СЕРВИЗ ДРУЖБА 2- ПЕТА ЧАСТ, ДО ПАЗАР РОДЕОТО-
Приемчик: 029783434
Магазин и склад на едро за авточасти,акумулатори,масла Репсол, .Сервиз за ГУМИ и ГТП.

***София:СЕРВИЗ БУЛ.СЛИВНИЦА-срещу Кенар
Приемчик :0899999352. Магазини и склад на едро за авточасти акумулатори Монбат, Искра,масла и аксесуари.

ДИСТИБУТОРСКИ СЕРВИЗИ НА ЕМ КОМПЛЕКТ В СТРАНАТА:
**град ПЛОВДИВ-сервизи за ауспуси и магазин:
тел 0898699159
-------------------------------------------------------
** град Благоевград-сервиз за ауспуси и масла:
Телефони: адрес "Пътя за село Николово"
Приемчик 0888244559

**град Монтана-"Алекс Ауто", пътя за с.Николаевка
Приемчик:0898288036

**град Ботевград-фирма "АСЕНСИ"-сервизи за ауспуси и гуми.
Приемчик 0885249862

**град Сливен-сервиз за ауспуси
Приемчик 0888990671
** град ..Бургас -магазин и сервизи за ауспуси-
0884333291
** град Кюстендил сервиз ауспуси
приемчик 0897993295
** град Видин магазин ауспуси на Ем Комплект 33, до "Куклите"
0899999381
**град Хасково и Димитровград-сервиз ауспуси
Приемчик 0897542932

Отговори