Задно ляво гърне, мондео 93 комби
-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2006, 08:18
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCI DPF Kombi MK4
- Контакти:
- Status: Извън линия
Задно ляво гърне, мондео 93 комби
Здравейте колеги,
Искам да ви попитам за мнение относно цени и сервизи за гърнетата на Мондеото.
Значи, проблема ми е следния:
Задното ляво гърне е спукано много жестоко, има дупки и на заварката на тръбата, влизаща в него.
Значи, обадих се на Крафт - приблизително към 170 лева излиза гърнето, като се има предвид, че те не продават отделно ляво и дясно задно гърне, а продават комплект.
Тъй като дясното ми гърне няма проблеми, аз търся само ляво.
Обадих се и на МК33, те продават по отделно гърнетата за приблизително 80-90 лева парчето, но от прочетеното в другите теми, от МК33 не е препоръчително да се купува гърне.
Можете ли да ми кажете от къде мога да намеря само задно ляво гърне, защото ми се струва безсмислено да давам на Крафт 170 лева и да изхвърля здраво гърне.
Благодаря ви,
Поздрави,
Ал
Задното ляво гърне е спукано много жестоко, има дупки и на заварката на тръбата, влизаща в него.
Значи, обадих се на Крафт - приблизително към 170 лева излиза гърнето, като се има предвид, че те не продават отделно ляво и дясно задно гърне, а продават комплект.
Обадих се и на МК33, те продават по отделно гърнетата за приблизително 80-90 лева парчето, но от прочетеното в другите теми, от МК33 не е препоръчително да се купува гърне.
Можете ли да ми кажете от къде мога да намеря само задно ляво гърне, защото ми се струва безсмислено да давам на Крафт 170 лева и да изхвърля здраво гърне.
Благодаря ви,
Поздрави,
Ал
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Аз използвах преди около месец два сервиза ASPO - големия на 4-ти км. Сложих Walker ауспух. На фиестата сложих такъв преди около 3 години и не е мръднал независимо от това, че се кара на газ. Затова и логичният ми избор беше отново на същата марка. Сервиза се намира на Шипченски Проход, точно на кръстовището преди мърлячите от Дунев.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
Re: Задно ляво гърне, мондео 93 комби
Al161978 написа:Здравейте колеги,
Благодаря ви,
Поздрави,
Ал
И да ни препоръчате като сервиз и да не ни препоръчвате , в този клуб,от това патите само вие,попадайки там,където качеството или цената не са най добри.
А много често ,съвсем основателно!
Ем комплект 33 и сервиза в Павлово, си остават най реномираните сервизи за този вид услуги.
Е, който иска има правото да избира,между нас и останалите.
И с Вас и без вас,с вашето негативно отношение,се оправяме.
Поздрави от Ем комплект и от мен лично.
Иначе добре сте дошли, защото ние не преценяваме клиентите си , по неприязънта им!
...........................................................................................................
ЕЛЕКТРОНЕН КАТАЛОГ KATALOG AUSPUH
http://autovita.com/index.php?cPath=120 ... 91ca97fb11" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
ЦЕНОВА ЛИСТА АУСПУСИ VITO 01.01.2008:
http://eli12.hit.bg/VITO.xls" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
АДРЕСИ НА АВТОСЕРВИЗИ В СОФИЯ И СТРАНАТА където ще получите квалифицирана услуга
Auspuh servis
***София:СЕРВИЗ ЗА АУСПУСИ-ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ, ПАВЛОВО, СРЕЩУ НАКЛОНЕНАТА СГРАДА на "СИРИУС"-монтаж на амортисьори "MONRO" "BILSTEIN" "STARMAN",ходова част и масла.
Приемчик :0889966997
Магазин за ауспуси акумулатори "Монбат" и "Искра" с богати наличности на масла, филтри,авточасти и аксесуари..
Auspuh serviz , auspusi za kamioni busove avtobusi
****София:СЕРВИЗ ДРУЖБА 2- ПЕТА ЧАСТ, ДО ПАЗАР РОДЕОТО-
Приемчик: 029783434
Магазин и склад на едро за авточасти,акумулатори,масла Репсол, .Сервиз за ГУМИ и ГТП.
***София:СЕРВИЗ БУЛ.СЛИВНИЦА-срещу Кенар
Приемчик :0899999352. Магазини и склад на едро за авточасти акумулатори Монбат, Искра,масла и аксесуари.
ДИСТИБУТОРСКИ СЕРВИЗИ НА ЕМ КОМПЛЕКТ В СТРАНАТА:
**град ПЛОВДИВ-сервизи за ауспуси и магазин:
тел 0898699159
-------------------------------------------------------
** град Благоевград-сервиз за ауспуси и масла:
Телефони: адрес "Пътя за село Николово"
Приемчик 0888244559
**град Монтана-"Алекс Ауто", пътя за с.Николаевка
Приемчик:0898288036
**град Ботевград-фирма "АСЕНСИ"-сервизи за ауспуси и гуми.
Приемчик 0885249862
**град Сливен-сервиз за ауспуси
Приемчик 0888990671
** град ..Бургас -магазин и сервизи за ауспуси-
0884333291
** град Кюстендил сервиз ауспуси
приемчик 0897993295
** град Видин магазин ауспуси на Ем Комплект 33, до "Куклите"
0899999381
**град Хасково и Димитровград-сервиз ауспуси
Приемчик 0897542932