Проблем с корите на вратите =(
-
- потребител
- Регистриран: 09 май 2008, 12:21
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
Проблем с корите на вратите =(
Здравейте,
Имам огромен проблем с вътрешните кори и на 4те врати (Fiesta 96г.). Разлепени са почти изцяло(тъй като са лепени преди време), увисват и самите врати трудно се отварят(с две думи - за смяна са). Предполагам, че единственото решение е да си намеря от морга на старо, та ако някой може да ме опъти към такова място, където ще се намират такива кори, ще съм му много благодарен.
Поздрави.
Имам огромен проблем с вътрешните кори и на 4те врати (Fiesta 96г.). Разлепени са почти изцяло(тъй като са лепени преди време), увисват и самите врати трудно се отварят(с две думи - за смяна са). Предполагам, че единственото решение е да си намеря от морга на старо, та ако някой може да ме опъти към такова място, където ще се намират такива кори, ще съм му много благодарен.
Поздрави.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Re: Проблем с корите на вратите =(
Как лепени!? Не са ли на щипки и винтове? Може някой, някога да е изпочупил щипките и после да е залепил корите
Свали едната кора и я огледай. Виж къде са били щипките и колко бройки са. И си купи направо нови щипки.

Свали едната кора и я огледай. Виж къде са били щипките и колко бройки са. И си купи направо нови щипки.
-
- потребител
Щипките бяха в началото
ама и тапицерията почва да се свлича...и съм решил да ги сменям корите, защото шофьорската се е напукала даже...

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
С 4-ри врати ли е?
Като вземеш новите не хвърляй старите и ми пиши ЛС
Трябват ми!
Като вземеш новите не хвърляй старите и ми пиши ЛС

Трябват ми!

-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 10:52
- Модел на автомобила: Fiesta'96 1.25 16V Zetec, biala, a.k.a Mazda 121 QZ
- Местоположение: За 2 месеца (по коледа и през лятото) съм в България
На мене ми беше предна дясна отплесната...отворих я, после яко силикон, най-скъпия, разни винтчета, скобите наново, щипки не намерих, затова направо с една бормашина, плееес, три дупки направо в кората, после със специални контравинтове, резбата им не дава да се отвиват много-много и така...Иначе след загубата на скъпия и нужен климатик, ще ходя на сервиза да сложат поне ел.стъкла опред за 20-30 евро...има вече ударена прясно Фиеста, отивам да разкоствам...Че много омазах тапицерията на кората със силикон и се вижда...
Моят съвет е: отвори внимателно...премисли кое, как, къде е било, купи здрав и як силикон и лепило, после се заеми и залепи, завинти и така...Иначе много трудно ще бъде аз да ти пратя на 3800км от родината корите от Фиестата, дето е тука..а колата е 98-а и е супер запазена...само няма задница...на кюфте е...
Моят съвет е: отвори внимателно...премисли кое, как, къде е било, купи здрав и як силикон и лепило, после се заеми и залепи, завинти и така...Иначе много трудно ще бъде аз да ти пратя на 3800км от родината корите от Фиестата, дето е тука..а колата е 98-а и е супер запазена...само няма задница...на кюфте е...
-
- потребител
Благодаря на всички за съветите, най-вероятно ще се опитам да закърпя(залепя ситуацията) по гореуписания начин...fiestazetec написа:На мене ми беше предна дясна отплесната...отворих я, после яко силикон, най-скъпия, разни винтчета, скобите наново, щипки не намерих, затова направо с една бормашина, плееес, три дупки направо в кората, после със специални контравинтове, резбата им не дава да се отвиват много-много и така...Иначе след загубата на скъпия и нужен климатик, ще ходя на сервиза да сложат поне ел.стъкла опред за 20-30 евро...има вече ударена прясно Фиеста, отивам да разкоствам...Че много омазах тапицерията на кората със силикон и се вижда...
Поздрави.