Препоръчайте ми ел.майстор за Ескорт в София

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
cgergov
потребител
потребител
Регистриран: 14 юли 2007, 23:26
Модел на автомобила: escord
Status: Извън линия

Препоръчайте ми ел.майстор за Ескорт в София

Мнение от cgergov » 03 яну 2010, 15:51

Преди време писах, че ескорта умря без бенз. помпа, повиках майстора на алармата, захрани помпата, закарахме Ескорта до ателието му, оправи спойките по таблото на помпата, оправи и спойките на вентилатор купе, бях мн. доволен но след часове забелязах, че ABS-а не работи, а след месец, че и фарове за мъгла не работят. Дребни но важни екстри които ми се иска да бъдат възстановени. Та ако някой знае качествен майстор в София (като Митко от Търново :lol: ) , който знае релетата, таблото и кабелите, моля нека помогне, пък и ако не съдира по 2 кожи от гърба - още по-добре!

cgergov
потребител
потребител

Re: Препоръчайте ми ел.майстор за Ескорт в София

Мнение от cgergov » 05 яну 2010, 14:54

Трети ден чакам някой да се похвали от майстор токаджия за форд ескорт и май се оказва , че в София няма такъв. ;):

Потребителски аватар
urgan
Потребител
Потребител
Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA

Мнение от urgan » 05 яну 2010, 15:12

За такъв като митко дето знае всяка жичка по форда не съм чувал, ще трябва да се примириш с друг майстор, в моторексперт знам че се справят доста добре с електрониката по колите
Изображение

cgergov
потребител
потребител

Мнение от cgergov » 22 яну 2010, 19:10

Проблема го оправиха в сервизче на форд - София, ул. Брад 19 (около моста Чавдар) за 40 лв.
Също ми оправиха показанието за темп.двигател - датчик 18 лв. +работа 10 лв = 28 лв.
Мисля, че съм полезен на собствениците на Форд които търсят качествен ремонт за ниски цени.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”