Проблем с педала на съединителя
- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
- Status: Извън линия
Проблем с педала на съединителя
Когато отпускам педала на съединителя се чува потропване дори и на изгасен двигател и в покои. Същи звук се чува и когато мина през някоя дупка. Странното е че този звук го няма когато колата е студена. Аз си мисля че звукът идва от удара на педал в пластмасата която е пред краката. По принцип съединителя работи добре но зацепва в горната 1/3 на хода на педал. Та искам да попитам има ли някаква регулировка да се отпусне педала и да не удря в пластмасата или трябва да се смени целя съединител за да зацепва по долу и да не се удря педал. Доколкото разбирам колата ми няма жило и системата изглежда така.
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Е той няма жило какво да опъва с тая тресчотка!jojo написа:ако ти е пластмасов,и май и на теб ти е с тресчотен механизъм,ще трябва смяна на тесчотката,при мен преди време се бяха отчупили и нямах педали,затова ако си с пластмасови сменяй
Колега щом ти отделя горе мисля ,че няма начин да се оправи !И на мондеото е същото ,та пак се чудя от къде тая гениялност,лагер-помпа

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Човека и картинка е сложил а ти предположения правиш!jojo написа: ...
Питах да повдигам при мен защото моя действа ниско доло и ми казаха, че не може да се бара.
Ама тва на по цигара с майстора, може и да не ме е разбрал.

Вероятно е, щото е пекан човека.
И при мен е така с лагер помпа и струва "

Педала верно е много готин при натискане

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
е извинявайте ,ама бях изморен и не съм гледал много добре.
но колегата както описва ,на мен ми замирисва към смяна,щото казва че му чука и да му отделя по този начин.дано да измислиш някакво решение ,но аз пак си мисля ,че така може да те остави някъде.
успех
но колегата както описва ,на мен ми замирисва към смяна,щото казва че му чука и да му отделя по този начин.дано да измислиш някакво решение ,но аз пак си мисля ,че така може да те остави някъде.
успех
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари