Fiesta 1.3mi 93. - изпуши двигателя

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
Eatthat
потребител
потребител
Регистриран: 28 ное 2007, 17:29
Модел на автомобила: Fiesta 1.1
Status: Извън линия

Мнение от Eatthat » 27 дек 2007, 17:26

Тамм .. такамм време за Update ... :) Значи.. сложих друг двигател.. от една фиестичка 1.1 карбуратор направо в движение ми я докараха в сервиза от мездра .. измериха налягане сичко и го свалиха двигателя .. такам монтираха ми го общо ми излезна 880 лв. - 500 лв двигателя , 300 монтажа и останалите за да регулират клапаните .. смяна на масло и маслен филтер и антифризи и глупости.. та такам.. сложиха 1.1 карбуратор ... сега.. върви 2-пати по малко .. тропа 2 пати по-вече и харчи същото 12.5 газ(толкова и бензин)(градско) ... което ше ме извинявате ама.. @!$%!$!@%@#^ .. Та такам.. ОООллл забравих да спомена че и от някаде тече масло ... поради факта че за 500 км .. 2 литра някаде за изчезнали ... ии са капак на всичко една "жена" с новата 3-ка .. не ме видяла че съм бил намалил .. та ме направи и от зад на германско канче добре, че поне ме удари в теглича та се разминах само с броня ризата е смазана ими изкриви ламарините, че иначе щеше до предните седалки да доиде.. то като се замисля маи така щеше да е по-добре .. тотал щета и да не се занимаваш.. .. Та извода .. Или си правете основен да не рискувате като мене за смешните 300 лв.. които в повече щяха да ми земат.. но щях да съм с нов двигател.. или простоо продавайте на части и да не се занимавате .. :)

Потребителски аватар
traqn_savov
потребител
потребител
Регистриран: 03 май 2007, 20:23
Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight

Мнение от traqn_savov » 27 дек 2007, 17:40

Аз за 300 лева щях да ти направя основен ремонт на двигателя, а за 500 тинте лева щях да го направя като нов...
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....

а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 27 дек 2007, 17:57

Винаги основния ремонт е за предпочитане, пред монтажа на друг с незнайно качество. Както ти написа Траян за 800 лв. щеше да направиш основен ремонт със включен реглаж на клапаните, монтаж-демонтаж и частите.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
Eatthat
потребител
потребител
Регистриран: 28 ное 2007, 17:29
Модел на автомобила: Fiesta 1.1

Мнение от Eatthat » 28 дек 2007, 10:53

Еммм мерси ... ама малко късно :))) тук в София.. на няколко места питах и сички казаха над 1000 лв... .. Еми сега се стискам за палците.. да не се скапе тоя двигател в следващите 2 месеца.. да си зема нова кола.

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”