Fiesta 1.3mi 93. - изпуши двигателя
- Eatthat
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2007, 17:29
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1
- Status: Извън линия
Тамм .. такамм време за Update ...
Значи.. сложих друг двигател.. от една фиестичка 1.1 карбуратор направо в движение ми я докараха в сервиза от мездра .. измериха налягане сичко и го свалиха двигателя .. такам монтираха ми го общо ми излезна 880 лв. - 500 лв двигателя , 300 монтажа и останалите за да регулират клапаните .. смяна на масло и маслен филтер и антифризи и глупости.. та такам.. сложиха 1.1 карбуратор ... сега.. върви 2-пати по малко .. тропа 2 пати по-вече и харчи същото 12.5 газ(толкова и бензин)(градско) ... което ше ме извинявате ама.. @!$%!$!@%@#^ .. Та такам.. ОООллл забравих да спомена че и от някаде тече масло ... поради факта че за 500 км .. 2 литра някаде за изчезнали ... ии са капак на всичко една "жена" с новата 3-ка .. не ме видяла че съм бил намалил .. та ме направи и от зад на германско канче добре, че поне ме удари в теглича та се разминах само с броня ризата е смазана ими изкриви ламарините, че иначе щеше до предните седалки да доиде.. то като се замисля маи така щеше да е по-добре .. тотал щета и да не се занимаваш.. .. Та извода .. Или си правете основен да не рискувате като мене за смешните 300 лв.. които в повече щяха да ми земат.. но щях да съм с нов двигател.. или простоо продавайте на части и да не се занимавате .. 

- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
- Status: Извън линия
Аз за 300 лева щях да ти направя основен ремонт на двигателя, а за 500 тинте лева щях да го направя като нов...
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?