Ford Sierra 2.0L OHC карб.
- ODB36
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2007, 04:44
- Модел на автомобила: Sierra 83' 2.0L
- Status: Извън линия
Ford Sierra 2.0L OHC карб.
ето това е моята любима сиерка 83г с двигател герой!не му е правен досега осн ремонт.на младини е късала жилото на скоростомера 2 пъти като е задминавало доста след 220км/ч късала всякви коли които се водят по мощни от нея,но в момента двигатела се е здухал доста компресията му е паднала доста,при по високи обороти много вибрира и ауспуха припуква (все признаци за ремонт на двигатела)добрата новина е че след нова година ще съживя този звяр дори ще го направя малко по-добър от преди и както казваше Тодор от цунами тунинг - Успех на конкуренцията 
ето и снимчици - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182242

ето и снимчици - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182242
-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 10:52
- Модел на автомобила: Fiesta'96 1.25 16V Zetec, biala, a.k.a Mazda 121 QZ
- Местоположение: За 2 месеца (по коледа и през лятото) съм в България
- ODB36
- потребител
Мерси за отговоритеdoctordre написа:ейй много е лачена бравоайде да те помоля да снимаш карбуратора

Иначе да ви питам верно харесва ли ви с тази броня или да си и сложа сток бронята,щото на мен лично ми изглежда малко селско?
Въпреки че след нова година и предстои боядисване - Червен металик,ще боядисам и предната броня черна,на прага ще сложа едни леки извивки като на косси,и естественно основния ремонт на двигателя и

- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
чудесна!
Много готина и поддържана колица-баво
(Личи си че полагаш грижи за нея)!!

(Личи си че полагаш грижи за нея)!!
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
Добра е колицата винаги съм уважавал семплите и сносни работи за този двигател мога да кажа че е супер непретенциозен и здрав моят единия е такъв, пали докато пипна ключа последно вдигнах 160км.ч на път за Каварна пали на -20градуса 2.0, ОНС
е не е като V образнте за потегля мазно
но е куче. Пожелавамто да попаднеш на хубави майстори за да сте още заедно. Хайде със здраве .Между другото имаш Лично съобщение от мен
Провери

- ODB36
- потребител
ами тва ми е първата (кола) и може да се каже,че тя ме е отворилаPlamen CONSUL 73 написа:Добра е колицата винаги съм уважавал семплите и сносни работи за този двигател мога да кажа че е супер непретенциозен и здрав моят единия е такъв, пали докато пипна ключа последно вдигнах 160км.ч на път за Каварна пали на -20градуса 2.0, ОНСе не е като V образнте за потегля мазно
но е куче. Пожелавамто да попаднеш на хубави майстори за да сте още заедно. Хайде със здраве .Между другото имаш Лично съобщение от мен
Провери