препълних с антифриз
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
препълних с антифриз
по огромна грешка и недоглеждане нивото на антифриза е 1-2 пръста над максималното
деба , казваите ако е краино опасно да мисля начин да го точа
И още нещо - Колеги с мондео , кажете на око , при коя позиция на стрелката за топлината на двигателя ви се включва перката
Моята я оставих на свободна и си я форсирах - стигна до А-то (нали надписа е НОРМАЛ) стигна до а-то демек след средата но перката не се включи термостата ли е за сменяне ?

И още нещо - Колеги с мондео , кажете на око , при коя позиция на стрелката за топлината на двигателя ви се включва перката
Моята я оставих на свободна и си я форсирах - стигна до А-то (нали надписа е НОРМАЛ) стигна до а-то демек след средата но перката не се включи термостата ли е за сменяне ?
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
За антифриза навреме благодарение на вас , но ще е ясно че ще трябвам да сменям термостат.. само незнам кои от 4-те... а иначе колегата дето е с 1.8 не мисля че има разлика в настроиките на температурите ..... 1.6 би трябвало още по рано да се включва , мерси за помоща отново , както винаги ми помагате да не си прецакам колатаgorskiq написа:На моето перката се включва между М и А..