Подлакътник Ford Fiesta 2004 - кой е подходящ?
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
pan_m написа:Cenzor-е ,
я кажи от къде се избачка с този подлакътник та да видим, как ще стои въпроса в монтажа му във фокуса ?

В ebay видях това :
http://cgi.ebay.co.uk/An-armrest-for-a- ... dZViewItem" onclick="window.open(this.href);return false;
или това
http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Focus-Armres ... dZViewItem" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.botecdesign.co.uk/BASIS.ASPX ... UCTGROEP=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Не е точно като моя , но изглежда добре, и е с черен велур. А и най-важното - доставят до България, като общата цена ще е около 150лв за всичко.
Монтиран изглежда добре :

- pan_m
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 13:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 99 г.
- Контакти:
О съжалявам, отдавна го взех (седмица след като писах тук).
Добре си стои, съжалявам че не съм го снимал, но и това ще стане след като поизмия колата (че сега хич не е за снимки).
Добре си стои, съжалявам че не съм го снимал, но и това ще стане след като поизмия колата (че сега хич не е за снимки).
HWBG Forum member
АвтомобилЪ
АвтомобилЪ
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
В тая връзка кажете идея как да сложа подлакътника при условие, че между седалките нямам нищо (продължение на барче или др.) за което да се хване? Не ми се дупчи ламарината на пода.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Трудна работа. Ако подлакътника е с метална основа , можеш ( теоретично) да го захванеш за релсите на седалките , но ще трябва доста доработка.madboy написа:В тая връзка кажете идея как да сложа подлакътника при условие, че между седалките нямам нищо (продължение на барче или др.) за което да се хване? Не ми се дупчи ламарината на пода.

- pan_m
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 13:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 99 г.
- Контакти:
HWBG Forum member
АвтомобилЪ
АвтомобилЪ
-
Re: Подлакътник Ford Fiesta 2004 - кой е подходящ?
И аз си поръчах такъв от БГ. Има ги в сайта на topspeed. Като пристигне ще пусна снимки и ще споделя впечатления 

-
Re: Подлакътник Ford Fiesta 2004 - кой е подходящ?
Моят ще пристигне във вторник. Дали е естествена кожата?