Питане за педала на съединителя

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
Nescafe
потребител
потребител
Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio
Status: Извън линия

Питане за педала на съединителя

Мнение от Nescafe » 11 фев 2008, 22:39

Значи като го натисна и като го пусна по-рязко някой път и при натискане се чува едно "тънк" като пружинка. Днес ми направи впечатление, че натискам чува се това и не мога да вкарам ни една скорост и натиснах 3-4 пъти и се оправи. Поосвиркаха ме малко ама какво да се прави....

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra

Мнение от jojo » 11 фев 2008, 22:55

само звука ли е като на пружина или си е пружина.аз клоня към тресчотка!!! виж първо нея,та да не те остави някъде,че не е много хубаво да караш постоянно на 2 ра до някъде.
ако те интересува за нея има теми ,при сиера,ескорт,фокус. предполагам и за другите модели но за тези съм 100% сигурен
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари

Потребителски аватар
Nescafe
потребител
потребител
Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio

Мнение от Nescafe » 11 фев 2008, 23:11

jojo написа:само звука ли е като на пружина или си е пружина.аз клоня към тресчотка!!! виж първо нея,та да не те остави някъде,че не е много хубаво да караш постоянно на 2 ра до някъде.
ако те интересува за нея има теми ,при сиера,ескорт,фокус. предполагам и за другите модели но за тези съм 100% сигурен
Разгледах другите теми за тресчотка и симптомите са същите...
Мерси много колега, ще трябва да я сменям ама по-натам, че много разходи ме очакват... :roll:

Потребителски аватар
jojo
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
Модел на автомобила: sierra

Мнение от jojo » 11 фев 2008, 23:37

съветвам те по добре сега,защото после ще имаш излишни нерви,и да не се стигне и до по големи ядове.не е чак толкова много пари(сега не помня точно колко беше,но около 40лв средна цена,но ти казвам не помня),добре ще е да смениш и жилото на съединителя(отиващо до скоростната кутия също).
съветвам те по добре,не чакай да стане белята ,а сменяй още тия дни :wink:
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”