за добавка за спиране на течовете в двигателя
- 
				chery
- Status: Извън линия
за добавка за спиране на течовете в двигателя
да ви питам нещо ми ьаби масло от картера има капе по малко на 10000 км 200 грама иначе не го гори сам сигурен (е може малко да бара) ама вапроса ми е коя добавка да сложа да спре теча от картера , а иначе тои не е спукан ама изка нова гарнитура ,има ли ефект от добавката за спиране на теча в двигателя и кои коя е ползвал и коя е по хубава? 

- 
				aaleks
- потребител 
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
Re: за добавка за спиране на течовете в двигателя
Че ти на това проблем ли му викажchery написа:капе по малко на 10000 км 200 грама
 , я си джйтка колицата и не се занимавай с глупости.
 , я си джйтка колицата и не се занимавай с глупости.Небойте се роби Спартак е с вас!
						- 
				chery
- demiro
- потребител 
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
То и на мен малко ми капе,ама си мисля че е от семерината на коляновият вал,тази към съединителя,като дойде време за смяна на съединителя ще я заменя и нея.
А относно добавка,аз тъй знам ,на мондео/особенно с хидравлични клапани като мойто/не бива да се слагат никакви добавки в маслото.Не знам дали съм те разбрал правилно-За добавка в маслото става въпрос,нали?
Поздрави!

А относно добавка,аз тъй знам ,на мондео/особенно с хидравлични клапани като мойто/не бива да се слагат никакви добавки в маслото.Не знам дали съм те разбрал правилно-За добавка в маслото става въпрос,нали?
Поздрави!

- 
				chery
- 
				chery
- 
				chery