Диагностика и ремонт (евентуално) на карбуратор
-
- потребител
- Регистриран: 07 ное 2005, 19:48
- Модел на автомобила: СОФИЯ
- Status: Извън линия
Диагностика и ремонт (евентуално) на карбуратор
Имам Eskort Chia 1.6, 1991. Препоръчайте ми място за диагностика и евентуален ремонт на карбуратор.
-
Много труден въпрос добрите сервизи са кът. Аз имам същия ескорт комби и след като обиколих няколко сервиза в надежда където нищо не направиха отидох в един сервиз за форд под надлез надежда, там го оправиха като цената беше около 20 лв. до ден днешен съм минал около 5000 след ремонта и колата се държи добре.
-
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Ако правилно съм разбрал имаш предвид,че сервиза е тук? -> http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5a27d ... 25_34.y=26" onclick="window.open(this.href);return false;
-
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5a27d ... 5_35.y=176" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 21:34
- Модел на автомобила: фиеста,1242 куб. ,зетек,1996 година
vikik написа:Много труден въпрос добрите сервизи са кът. Аз имам същия ескорт комби и след като обиколих няколко сервиза в надежда където нищо не направиха отидох в един сервиз за форд под надлез надежда, там го оправиха като цената беше около 20 лв. до ден днешен съм минал около 5000 след ремонта и колата се държи добре.
Случка във въпросния сервиз:отивам онзи ден/ на 11 / с бобина в ръка с явното намерение да ми кажат развалена ли е или не.Пред входа на сервиза 2-ма мъже ,може би собствениците на въпросния сервиз.До тях под един форд монтьор.Като ме видяха с бобината единия без да му задавам въпрос-колата ти работи на 2 цилиндъра нали.Казвам-не!!!Питам ги дали имат жичкаджия-все пак на табела над сервиза стои гръмкото -FORD!!!Те ме оглеждат!!!

-
Ето за това казвам че не мога да си намеря свестен сервиз, тези ми оправиха карбуратора, но при опита да ми оправят спирачките така се омазаха че колата още не спира добре. Следователно не смятам да се възползвам от услугите им вече. ДА не говориме че за смяна на предните накладки и един маркуч ми взеха 80 лв. направо ми се дорева от цената
Сега търся място където могат да ми оправят кормилната рейка, проверих на две места в Надежда и навсякъде разправят че трябвало да се смени. Според мен просто не разбират повече от това да подменят детайла.Така че ако имате идея къде да ми я оправят ще съм благодарен.

-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 21:34
- Модел на автомобила: фиеста,1242 куб. ,зетек,1996 година
За съжаление 70-80% от сервизите са на това дередже/ от моя гледна точка-100%/ .Гледат да ти вземат парите,а не ги вълнува дали клиента е доволен,защото точно този клиент може да им докара нови 10.Аз поради това отидох там,но съм страшно разочарован и за пореден път се уверявам в манталитета на монтьора!!!vikik написа:Ето за това казвам че не мога да си намеря свестен сервиз, тези ми оправиха карбуратора, но при опита да ми оправят спирачките така се омазаха че колата още не спира добре. Следователно не смятам да се възползвам от услугите им вече. ДА не говориме че за смяна на предните накладки и един маркуч ми взеха 80 лв. направо ми се дорева от ценатаСега търся място където могат да ми оправят кормилната рейка, проверих на две места в Надежда и навсякъде разправят че трябвало да се смени. Според мен просто не разбират повече от това да подменят детайла.Така че ако имате идея къде да ми я оправят ще съм благодарен.

П.С. РЕШЕНИЕТО Е НИЕ С КАКВОТО МОЖЕМ ДА СИ ПОМАГАМЕ И В КРАЕН СЛУЧАЙ СЕРВИЗ!!!
-
Абе прав си за това че трябва да се опитваме максимелно да си оправяме ние проблемите, но има много фактори които не позволяват това, например инструментите, на второ място условията, например канал крикове и тнт, на трето място свободното време и накрая но не на последно място факта че трябва и да разбираш това което искаш да направиш, а не да се учиш върху колата си!