СТАВА ЛИ АГУ (ИНЖЕКЦИОН) ЗА ФОКУС 2.0 СПОРТ 99Г
-
- потребител
- Регистриран: 11 май 2008, 20:13
- Модел на автомобила: ford focus
- Status: Извън линия
СТАВА ЛИ АГУ (ИНЖЕКЦИОН) ЗА ФОКУС 2.0 СПОРТ 99Г
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ИМА ЛИ ПРОБЛЕМ АКО СЕ СЛОЖИ ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН НА ТОЗИ МОТОР,ЗА6ТОТО СЕ ОБАДИХ И МИ КАЗАХА ЧЕ СТАВА НЯМАЛО ПРОБЛЕМИ,НО ЧУХ СЪ6ТО ТАКА ЧЕ КЛАПАНИТЕ НА ФОРД БИЛИ ОТ НЯКАКВА СПЕЦИАЛНА СПЛАВ И ЗАТОВА БИЛО ПРОБЛЕМНО(ГОРЕЛИ КЛАПАНИТЕ),НЯКОЙ АКО МИ ОБЯСНИ КАК СТОЯТ НЕЩАТА И ДАЛИ СТАВА ДОБРЕ ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН 6ТЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРЕН.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: СТАВА ЛИ АГУ (ИНЖЕКЦИОН) ЗА ФОКУС 2.0 СПОРТ 99Г
Хайде стига ни боде очите вече с тия главни букви. Това нещо по форумите се възприема като крещене. Отделно тва ти е четвъртото място на което го задаваш тоя въпрос (дискутиран поне в пет теми). Защо мислиш, че ще получиш различен отговор?
-
- потребител
Е сори за големите букви до сега не съм знаел че това се възприема като крещене,а 6то се отнася за темите аз съм пуснал едно мое питане а просто съм давал отговори и запитвания на други подобни и вече съществува6ти теми по този въпрос.И в крайна сметка ако ми беше станало ясно всичко от това което чета до тук нямаше да питам едно и също,а то нали и зотова е форум за да се регистрират хората и да питат и да дават мнения това че едни са по рано тук и знаят от по отдавна отговорите незначи че и новорегистрираните знаят всичко и тетака до тук. А що се отнася до всичко изчетено до тук едни казват че нямат проблеми други че тва с клапаните било глупости трети че нестава 4 ти че става...... и няма конкретно и точно мнение.
А и о6те не6то аз като вида някоя тема или въпрос който съм сре6тал и дискотирал преди не бих казал на човек 4е ве4е е говорено по това щом пита да му отговори този който желае а други като теб просто да подминават тази тема. аиде със здраве.
А и о6те не6то аз като вида някоя тема или въпрос който съм сре6тал и дискотирал преди не бих казал на човек 4е ве4е е говорено по това щом пита да му отговори този който желае а други като теб просто да подминават тази тема. аиде със здраве.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Ами аз пак те питам защо мислиш, че ще получиш различен и категоричен отговор, като до сега такъв няма никъде във форума? Официалното становище е че НЕ може да слагаш газ, някои казват, че нямат проблеми, ама не са направили по 80-100000 км, че да са 100% сигурни. Ти трябва да си решиш какво ще правиш, никой няма да поеме вместо теб отговорността, а пускането на нова тема при съществуващи няколко такива, само размива още повече въпроса.
Не се засягай и не приемай лично нещата, не виждам обида към теб в предишния ми пост.
По принцип аз също избягвам да пиша в теми, в които се пита за обсъждани вече неща. Щото във форума първо се чете, а после се пита. Всеки си мисли, че неговият въпрос е уникален и важен, което обикновено не е така... Поведението "обидена госпожица" също се разиграва редовно 
Без лоши чувства
Не се засягай и не приемай лично нещата, не виждам обида към теб в предишния ми пост.
Нали разбираш, че хората, които питаш (т.е. редовно следящите форума) вече са отговорили на същия въпрос в другите теми... Може би за това няма отговори в тази темаИ в крайна сметка ако ми беше станало ясно всичко от това което чета до тук нямаше да питам едно и също,а то нали и зотова е форум за да се регистрират хората и да питат и да дават мнения това че едни са по рано тук и знаят от по отдавна отговорите незначи че и новорегистрираните знаят всичко и тетака до тук

Без лоши чувства

-
- потребител
Не бе нестава въпрос че съм се обидил просто изкопчвам някаккава информация,за6тото може да има някой който си е сложил газчица и няма проблеми са тва за клапаните незнам аз не съм майстор в два сервиза питах за клапаните и те ми се смеят викат и от какав материал са и каде чу че са слаби и се топат и казаха че е несериозно,са то човек в крайна сметка се обърква накрая,ако нестава нестава ще карам по рядко но поне няма да имам проблеми с газта и без тва само задръствания има:)))) и така поне доколкото чета верно ми става ясно ч1е ниама даа станеее:))))
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
debug написа:Ами аз пак те питам защо мислиш, че ще получиш различен и категоричен отговор, като до сега такъв няма никъде във форума? Официалното становище е че НЕ може да слагаш газ, някои казват, че нямат проблеми, ама не са направили по 80-100000 км, че да са 100% сигурни. Ти трябва да си решиш какво ще правиш, никой няма да поеме вместо теб отговорността, а пускането на нова тема при съществуващи няколко такива, само размива още повече въпроса.
Нали разбираш, че хората, които питаш (т.е. редовно следящите форума) вече са отговорили на същия въпрос в другите теми... Може би за това няма отговори в тази темаИ в крайна сметка ако ми беше станало ясно всичко от това което чета до тук нямаше да питам едно и също,а то нали и зотова е форум за да се регистрират хората и да питат и да дават мнения това че едни са по рано тук и знаят от по отдавна отговорите незначи че и новорегистрираните знаят всичко и тетака до тукПо принцип аз също избягвам да пиша в теми, в които се пита за обсъждани вече неща. Щото във форума първо се чете, а после се пита. Всеки си мисли, че неговият въпрос е уникален и важен, което обикновено не е така... Поведението "обидена госпожица" също се разиграва редовно
Без лоши чувства
=D>: =D>: =D>: =D>:
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Колега ако имаш пари слагай газов инжекцион. Клапаните не са от кашкавал а от нормален метал за клапани
на български стандарт хром ванадиева стомана ХВГ.Лошото е тя е много скъпа и производителитеправят клапаните по-тънки в чашките за икономия.Газта отделя повечко топлинаи клапаните работят на тежък термичен цикъл и прегарят това става за десетки хиляди километри.Тово се получава и при неточна горивна смес газ-въздух а ГИ дозира сместа много точно това е всичко. Но ако слагаш газ сложи и системаза смазване на клапаните Флаи лубе аз карам с такава тя намалява тем. в гор камера и създава филм за смазване на клапаните.
на български стандарт хром ванадиева стомана ХВГ.Лошото е тя е много скъпа и производителитеправят клапаните по-тънки в чашките за икономия.Газта отделя повечко топлинаи клапаните работят на тежък термичен цикъл и прегарят това става за десетки хиляди километри.Тово се получава и при неточна горивна смес газ-въздух а ГИ дозира сместа много точно това е всичко. Но ако слагаш газ сложи и системаза смазване на клапаните Флаи лубе аз карам с такава тя намалява тем. в гор камера и създава филм за смазване на клапаните.