MONDEO - NE VARVI
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2008, 12:32
- Модел на автомобила: FORD MONDEO
- Status: Извън линия
MONDEO - NE VARVI
хора имам проблем с форд мондео...или поне така мисля за щото колата просто не върви както трябва,няма тяга не дърпа оборотите се качват но километрите не,тубото се чува и не пуши отзад...колата е 1.8 дизел
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Re: MONDEO - NE VARVI
Така, както го описваш си за нов съединител.
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2008, 12:32
- Модел на автомобила: FORD MONDEO
не мисля,от доста време си е така щеше вече да е заминал тотално а пък и си зацепва съвсем нормално,възможномли е просто така да си върви? да не говорим че на 3та над 3500 оборота качва с мъка
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Ти си знаеш най-добре >:D<: щом мислиш, че е нормално, вероятно е така.EnthusiasT написа:не мисля,от доста време си е така щеше вече да е заминал тотално а пък и си зацепва съвсем нормално,възможномли е просто така да си върви? да не говорим че на 3та над 3500 оборота качва с мъка
В различните географски райони физиката работи по различен начин.
Жив и здрав!
п.п.
на 3-та ако не качва 3500, то на 5-та повече от 1500 не я виждам
- addition
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 17:35
- Модел на автомобила: Focus C-Max 2.0 TDCI '04 Ghia
Колега, моят съединител е за смяна вече повече от 2 години. Ако толкова време не го карах така, че да не буксува, отдавна да е заминал съвсем.EnthusiasT написа:не мисля,от доста време си е така щеше вече да е заминал тотално а пък и си зацепва съвсем нормално,възможномли е просто така да си върви? да не говорим че на 3та над 3500 оборота качва с мъка
-
- потребител
- Регистриран: 26 юни 2008, 22:53
- Модел на автомобила: ford
Колега провери си изпускателната система , ако ти се е откъснала някоя пита в некое гърне и ти спира изгорелите газове, са такива симптомите, не знам твоя модел има ли катализатор, но ако има почни от него, но в никакъв случай не слагай тръба на негово място . дано съм ти бил полезенEnthusiasT написа:хора имам проблем с форд мондео...или поне така мисля за щото колата просто не върви както трябва,няма тяга не дърпа оборотите се качват но километрите не,тубото се чува и не пуши отзад...колата е 1.8 дизел