Как се свалят халогените?
- toto
- потребител 
- Регистриран: 20 юли 2005, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 97'
 Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 12'
- Контакти:
- Status: Извън линия
Как се свалят халогените?
Здравейте! От една седмица видях, че единият ми халогн не свети. Гледал съм много, но така и не разбрах как се стига до крушките. Май забравих да пояся, че халогените са на бронята фабрични. Та някой ако някога е сменял крушка нека сподели как става номерът.
Също така ме интересува каквът тип крушки са там и дали се намират сини такива по магазините. Този въпрос май е по-труден, но някой може също като мен да е искал сини крушки и да си е играл да търси по магазините

Също така ме интересува каквът тип крушки са там и дали се намират сини такива по магазините. Този въпрос май е по-труден, но някой може също като мен да е искал сини крушки и да си е играл да търси по магазините

- 
				racer11
- потребител 
- Регистриран: 11 окт 2005, 16:26
- Модел на автомобила: ескорт '96 1.8 115 к.с.
- Status: Извън линия
малко е неприятна процедурата...... трябва да се свали кората под съответния халоген, за да стигнеш до него.след това се маха гумената защита и май някакви щипки имаше... а само преди 2 седмици сменях крушка  
   но не е трудно, а и крушката е стандартна халогенна -от 3 до 5-6 лв.най-добре свали изгорялата и с нея в магазина
 но не е трудно, а и крушката е стандартна халогенна -от 3 до 5-6 лв.най-добре свали изгорялата и с нея в магазина

но не е трудно, а и крушката е стандартна халогенна -от 3 до 5-6 лв.най-добре свали изгорялата и с нея в магазинаКой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта