спира да работи
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 15:19
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
спира да работи
имам проблем с фиестичката моля помогнете
Както си върви изведнъж спира след различно време 5 или 10мин тръгва от ново , карах я при майстори не откриха нищо
има дни в които проблема не се появава , няма и закономерност след колко време ще се спре страх ме е че може да се случи и по време на изпреварване а и в задръстванията е рисковано
Както си върви изведнъж спира след различно време 5 или 10мин тръгва от ново , карах я при майстори не откриха нищо
има дни в които проблема не се появава , няма и закономерност след колко време ще се спре страх ме е че може да се случи и по време на изпреварване а и в задръстванията е рисковано
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: спира да работи
Здравей. Хубаво би било да кажеш коя година е Фиестата, с какъв двигател (бензин, газ, дизел) и какъв обем. При какви условия гасне - например на празен ход или на място. Опиши подробно всичко и все някой ще ти помогне.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Незнам каква е колата но при мен издуханата бензинова помпа която си даваше бензин когато иска + задръстениея горивен филтър праше абсолютно същото.. купих нов но още не съм сглобил колата.. Но Ако ти заглъхва според мен (стига да не си на газ тогава не важи) е недостиг на гориво или налягане на горивото.. Според мен става въпрос за бензинова кола? Ако си дизел.. залагам на горивен филтър.. на Буса на бащами - МБ100Д 2.4 чист дизел го правеше това и се оказа ,че филтъра е тотално задръстен.. Успех и все пак дай малко информация за колата си...!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Проблем с отдушника на резервоара, образува се вакум. Опитай да покараш със свалено уплътнение на капачката или с някоя от тези измислените капачки които са като тапи за шише и просто се пъхат в гърловината и стават за всички коли .
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!