Фокус 2001 части
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2008, 18:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8TDCi Ghia
- Status: Извън линия
Фокус 2001 части
значи трябват ми няколко неща ама все дребни:
1. уплътнението около ключалката на багажника - намерих си срещу 30лв от един магазин на Симеон
2.лампичките дето осветяват задния номер - 25лв бройката от същото място а само крушката е 2лв
3.пластмасовата кора дето е отдолу на волана - 45лв на същото място но май ще зимам радио с джойстик и дупката ще се запълни
4.датчик за течността за чистачките - само това ми остана ако някой има идея ще съм му благодарен
за последното проверих в МП и реших че за 130 лв ще си намеря цяло казанче с помпи и работи
мислех си за някоя морга за последното а колкото до другите мисля утре да проверя магазините по Ботев и Симеон
ако някой знае други места из София да ми предложи да има по-голям избор от части ще съм му много благодарен
1. уплътнението около ключалката на багажника - намерих си срещу 30лв от един магазин на Симеон
2.лампичките дето осветяват задния номер - 25лв бройката от същото място а само крушката е 2лв
3.пластмасовата кора дето е отдолу на волана - 45лв на същото място но май ще зимам радио с джойстик и дупката ще се запълни

4.датчик за течността за чистачките - само това ми остана ако някой има идея ще съм му благодарен
за последното проверих в МП и реших че за 130 лв ще си намеря цяло казанче с помпи и работи
мислех си за някоя морга за последното а колкото до другите мисля утре да проверя магазините по Ботев и Симеон
ако някой знае други места из София да ми предложи да има по-голям избор от части ще съм му много благодарен
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: Фокус 2001 части
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 63&t=23693" onclick="window.open(this.href);return false;"
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2008, 18:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8TDCi Ghia
Знам го този услужлив линк и щях да съм проверил някои от местата, но не ми е ясно едно. Това просто морги ли са или такива, на които има неща за форд защото знам, че има морги само за френски автомобили например?
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
това са просто морги там има всичко за всички
морга само за форд -утре ,ако има форум
морга само за форд -утре ,ако има форум
времето е като парите-никога не стига