Открадната Skoda Octavia в София ! ! !
-
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2008, 18:48
- Модел на автомобила: OCTAVIA
- Status: Извън линия
Открадната Skoda Octavia в София ! ! !
Колеги, снощи към 18:30 е била открадната колата на колега от Шкода форума в София - зелена Skoda Octavia с ДКН "С 5267 ВХ". Снимки на колата има в долупосочения линк, както и телефон за връзка, в случай, че някой от вас я забележи някъде - 0887/ 601 759:
http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813" onclick="window.open(this.href);return false;
Предварително благодаря!
http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813" onclick="window.open(this.href);return false;
Предварително благодаря!
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Открадната Skoda Octavia в София ! ! !
Пфффф...тоя направо им я е подарил...
Преди години отиваме при една позната съдийка на нейно наказателно дело.Съдят някакъв мангал.Случката е следната-спира някакъв арабин насред СЕЛОТО и отива да си купи цигари.И мангала празправя..."ми гледам аз запалена и отключена кола...е как пък няма да я взема"...Метнал се и отпрашил с 200.Мерцедес Ц на 6 месеца.Намерили само джантите и ключовете.Останалото разпродал по джамбази,на третия ден вече нарязал купето.Понеже бил чувал,че скъпите коли имат проследяващи устройства,я закарал в някакво изоставено поделение,където имало подземни хангари и там я рязал...
Преди години отиваме при една позната съдийка на нейно наказателно дело.Съдят някакъв мангал.Случката е следната-спира някакъв арабин насред СЕЛОТО и отива да си купи цигари.И мангала празправя..."ми гледам аз запалена и отключена кола...е как пък няма да я взема"...Метнал се и отпрашил с 200.Мерцедес Ц на 6 месеца.Намерили само джантите и ключовете.Останалото разпродал по джамбази,на третия ден вече нарязал купето.Понеже бил чувал,че скъпите коли имат проследяващи устройства,я закарал в някакво изоставено поделение,където имало подземни хангари и там я рязал...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2008, 18:48
- Модел на автомобила: OCTAVIA
Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
worldman написа:Колеги, за наше голямо удовлетворение колата се намери! Да не повярва човек!
ее браво нека му е за урок на човека,крадци и идиоти има на всеки ъгъл!
Постъпката му е крайно инфантилна,важното е че има хепи енд обаче.
Шкодата му е адски красива и е истинско чудо че я е намерил.Явно са искали да го сплашат.Да сменя работата