неустойчива работа при ниски оборотии заглъхване при фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2006, 21:31
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Контакти:
- Status: Извън линия
неустойчива работа при ниски оборотии заглъхване при фиеста
Имам проблем с фиеста 1.3i моно инжекция 95год., моля помогнете. От два три дни неустойчива работа при ниски обороти (празен ход) при студен двигател угасва ако не е на форсаж, заглъхване при спряло положение. черен пушек и увеличена емисията на изгурели газове. Имам съмнение за инжектора, но незнам нито как да го почистя, ако е възможно. Нито съм сигурен че 100% е от него
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Братле,
Първо как ти е въздушхия филтър,после бензиновия сменян лие .
Гледали свещите и Кабелите към тях.
Сипи 1л СПИРТ 99%(ако имаш )съмнявам се че имаш вода в резервоара.
На бензиностанциите продават добавки за горивото за поцистване на резервоара и за инжекторите.Помагат .
Аз за инжектора съм ползвал на STP доволен съм.
пращамти линк да прочетеш за тях.
http://emk-33.com/www/index.php?option= ... 9&Itemid=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Първо как ти е въздушхия филтър,после бензиновия сменян лие .
Гледали свещите и Кабелите към тях.
Сипи 1л СПИРТ 99%(ако имаш )съмнявам се че имаш вода в резервоара.
На бензиностанциите продават добавки за горивото за поцистване на резервоара и за инжекторите.Помагат .
Аз за инжектора съм ползвал на STP доволен съм.
пращамти линк да прочетеш за тях.
http://emk-33.com/www/index.php?option= ... 9&Itemid=0" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2006, 21:31
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Контакти:
Всичко е сменено преди 2-3 месеца когато я купих. Маслото, свещите, въздушния филтър, маслен филтър, бензинов филтър. Вчере даже си играх да сменя кабелите въпреки че съм сигурен че не е от тях. От два дена карам с добавка за почистване на дюзата (купих си я за 12лв. от бензиностанция на Шел, не помня марката). Днес дори смятам да си купя и добавка на горивната система. Но за момента резултата от всичките усилия клони към нула.
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: неустойчива работа при ниски оборотии заглъхване при фие
ако може да ти помогне по някакъв начинalex написа:Имам проблем с фиеста 1.3i моно инжекция 95год., моля помогнете. От два три дни неустойчива работа при ниски обороти (празен ход) при студен двигател угасва ако не е на форсаж, заглъхване при спряло положение. черен пушек и увеличена емисията на изгурели газове. Имам съмнение за инжектора, но незнам нито как да го почистя, ако е възможно. Нито съм сигурен че 100% е от него
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 9459#19459